IOS 10.3.1 cihazım Ayarlar Kayboldu !

refmusic

Aktif Üye
JailbreakTR
10.3.1 jailbreak kullanıyorum. Tweak kururken bir hatadan dolayı filza ile cydia ile başlayan bir dosyanın sonuna ''-'' simgesi koydum respring sonrası cihazdaki hiç bir uygulama açılmıyor ve ayarlar simgesi yok. Wifi simgesi sönük. Çok garip bir durum. 11.3.1 shsh kaydım var. 10.3.1 sürümüne tekrar restore yapılır mı?
Güvenli mod açmaya çalışıyorum durum aynı :(
Wifi ve bluetooth simgeleri sönük. Ayarlar, appstore simgeleri yok.

Son düzenleme:
10.3.1 jailbreak kullanıyorum. Tweak kururken bir hatadan dolayı filza ile cydia ile başlayan bir dosyanın sonuna ''-'' simgesi koydum respring sonrası cihazdaki hiç bir uygulama açılmıyor ve ayarlar simgesi yok. Wifi simgesi sönük. Çok garip bir durum. 11.3.1 shsh kaydım var. 10.3.1 sürümüne tekrar restore yapılır mı?

Sözde yer açacaktın oda tabiki olmadı🤦‍♂️

JailbreakTR

Sözde yer açacaktın oda tabiki olmadı🤦‍♂️

JailbreakTR
Yok yerden değil. Halt edecek gibi classicfolder2 kuruyum dedim. bilindik bir hatadan dolayı youtube da elaman cydia ile alakalı bir satıra - simge koydu..
[automerge]1530389524[/automerge]
İtunes cihazı görüyor.

Yok yerden değil. Halt edecek gibi classicfolder2 kuruyum dedim. bilindik bir hatadan dolayı youtube da elaman cydia ile alakalı bir satıra - simge koydu..
[automerge]1530389524[/automerge]
İtunes cihazı görüyor.

Sen hangi bölüme girdin ?
/var/lib/dpkg/
0adf39e0bb902cbca956eb6a3f115849.jpg

Bu bölüme girmen gerekiyor normalinde !

JailbreakTR

Sen hangi bölüme girdin ?
/var/lib/dpkg/
0adf39e0bb902cbca956eb6a3f115849.jpg

Bu bölüme girmen gerekiyor normalinde !

JailbreakTR
Filza ilk açtığımız sayfanın en alt satırından 3.sırada cydia ile başlıyordu.
[automerge]1530392324[/automerge]
@efsane6 ''.cydia_no_stash'' malesef bu satırın sonuna'' - '' koymuştum.
[automerge]1530393447[/automerge]
impactor ile bağlantı kurabiliyorum fakat ne yapabilirm ?

Son düzenleme:
Filza ilk açtığımız sayfanın en alt satırından 3.sırada cydia ile başlıyordu.
[automerge]1530392324[/automerge]
@efsane6 ''.cydia_no_stash'' malesef bu satırın sonuna'' - '' koymuştum.
[automerge]1530393447[/automerge]
impactor ile bağlantı kurabiliyorum fakat ne yapabilirm ?

Senin yaptığın iş Cydia dpkg içinde ayriyetten bir dosya açmak yani Tweaklere yer açmak ama sen en önemli dosyaya çizgi atmışsın yani yanlış dosyaya çizgi eklemişsin..

O Dosyayı SAKIN SİLME

Bu bölümün resmini alabilirmiyim?
f604ee2f5bca01ce71513ad189a4d97e.jpg

/var bölümünde bu görüntü

JailbreakTR

@efsane6 Cydia cihazda yokki kayboldu. Ayarlar simgesi bile cihazda görünmüyor. 3 party uygulamalar var fakat hiç biri açılmıyor.
Üst de yazdığım gibi wifi simgesi sönük halde. şebeke var fakat ayarlara giremediğim için internet bağlantısı kuramıyorum cihazda.
Sadece itunes görüyor, Cydia impactor cihazı görüyor. benim bir şekilde /var bölüne pc üzerinden ulaşıp o çizgiyi silmem lazım
[automerge]1530394675[/automerge]
cydia.png
[automerge]1530394728[/automerge]
impactor üzerinden /var ulaşmanın bir yolu var mı?

@efsane6 Cydia cihazda yokki kayboldu. Ayarlar simgesi bile cihazda görünmüyor. 3 party uygulamalar var fakat hiç biri açılmıyor.
Üst de yazdığım gibi wifi simgesi sönük halde. şebeke var fakat ayarlara giremediğim için internet bağlantısı kuramıyorum cihazda.
Sadece itunes görüyor, Cydia impactor cihazı görüyor. benim bir şekilde /var bölüne pc üzerinden ulaşıp o çizgiyi silmem lazım
[automerge]1530394675[/automerge]
Ekli dosyayı görüntüle 4640

ifunbox veya iTools ile ROOT bölümüne bak ulaşabiliyormusun?

Jailbreak aktif olması gerekiyor ama şansın % 40 maalesef..

SSH erişimi varmı onada bak..
JB aktif olması gerekiyor

DoubleH3lix uygulamasını silersen Elmada kalabilirsin.

şu an en önemlisi JB ' nin aktif olması

JailbreakTR

@efsane6 Simgeler gelir tekrar jailbreak yaparım diye Reboot yapmıştım cihazı. Jailbreak gitti. 10.3.1 ve 11.x.x shsh kayıtlarım var. itunus ile tekrar restore edilmez mi? DoubleH3lix cihazda duruyor fakat tepki vermiyor..

@efsane6 Simgeler gelir tekrar jailbreak yaparım diye Reboot yapmıştım cihazı. Jailbreak gitti. 10.3.1 ve 11.x.x shsh kayıtlarım var. itunus ile tekrar restore edilmez mi? DoubleH3lix cihazda duruyor fakat tepki vermiyor..

Zaten şu an Jailbreak kaybettin sayılır o sürüme...

Ama bunları yapmanı tavsiye ederim sürümü kurtarmak için.
Zaten olan olmuş..

--Ayarlar ve içerik sil

-- tekrar JB yap bu İpa ile

-- g0blin aracını dene

Son çare Futurerestore ve NonceReboot aracı ile 11.3.1 geçeceksin.

JailbreakTR

Zaten şu an Jailbreak kaybettin sayılır o sürüme...

Ama bunları yapmanı tavsiye ederim sürümü kurtarmak için.
Zaten olan olmuş..

--Ayarlar ve içerik sil

-- tekrar JB yap bu İpa ile

-- g0blin aracını dene

Son çare Futurerestore ve NonceReboot aracı ile 11.3.1 geçeceksin.

JailbreakTR
İlgin için teşekkürler... Ayarlar ekranda gözükmüyor hiç bir şekilde ayarlar kısmına giremiyorum. Rehber, mesajlar, appstore yani cihazın kendi uygulama ları ekranda gözükmüyor.. Çok saçma bir durum uğraşsam cihaz bu hale gelmez. Sağlık olsun 11.4 geçmekden iyidir tabi 11.3.1 restore edebilirsem.

Hiç biri olmuyor.. İnternet, wifi ve ayarların tamamına ulaşamıyorum. Bu şekilde bu cihazı 11.3.1 nasıl güncellerim? büyük ihtimal 11.3.1 de yalan oldu
11.4 tek çare gibi :(

Cihazda internet bağlantısı sağlayamıyorsan, ayarlara giremiyorsan yapabileceğin hiçbir şey yok maalesef. Eğer jailbreak aktif olsaydı SSH bağlantısıyla nonce ayarlayıp Future Restore kullanabilirdiniz.

JailbreakTR

Cihazın stok uygulamalarının hiç biri gözükmüyor fakat İmazing ile yedek alabiliyorum.Ses kayıtlar, rehber vb. İlginç.
11.4 zorunlu hale geldi gibi :(

11.4 sürümünü üstüne güncellendim. Konuya ilgi gösteren arkadaşlar teşekkürler.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11.4 sürümünü üstüne güncellendim. Konuya ilgi gösteren arkadaşlar teşekkürler.

Sağlık olsun yapılacak birşey Yok..

Not: "cydia_no_stash"

Semi Tethered Jailbreak araçlarında genelikle kullanılır.

o Dosyayı silersen %100 Elmada kalır , çünkü Untethered yapmaya zorluyorsun Jailbreak (Cydia).. Reboot yapmadan Cydia açarsan böyle bir görüntü çıkar karşına
1b7886a2fa16cf5efbcfb0beb0cff576.jpg

20-30 sn sonra Bootloop--kernelPanik (Elmada kalır)

Peki hangi Tweak kuruyordun acaba ?

JailbreakTR

Sağlık olsun yapılacak birşey Yok..

Not: "cydia_no_stash"

Semi Tethered Jailbreak araçlarında genelikle kullanılır.

o Dosyayı silersen %100 Elmada kalır , çünkü Untethered yapmaya zorluyorsun Jailbreak (Cydia).. Reboot yapmadan Cydia açarsan böyle bir görüntü çıkar karşına
1b7886a2fa16cf5efbcfb0beb0cff576.jpg

20-30 sn sonra Bootloop--kernelPanik (Elmada kalır)

Peki hangi Tweak kuruyordun acaba ?

JailbreakTR

Classicfolder2 Coolstar ait tweakleri cydown ile kurmayı deniyordum ve dikkat etmediğim için “.Cydia no stash” untethered jailbreak konusuyla alakalı olduğu için bum
Neyse sağlık olsun

7c8636ce0de7620751358a65a0e20876.jpg

6 gb alanı iOS kullanıyor olamaz. jailbreak kalıntılarının bu kadar yer kaplaması normal herhalde. Şimdi DFU modda yazılımı kursam batarya performansı düşeceğine eminim. Şuanki pil performansı 10.3.1 de yoktu gerçekten batarya sağlığı %79 olmasına rağmen şaşırttı. Piskolojik olsa gerek

Classicfolder2 Coolstar ait tweakleri cydown ile kurmayı deniyordum ve dikkat etmediğim için “.Cydia no stash” untethered jailbreak konusuyla alakalı olduğu için bum
Neyse sağlık olsun

7c8636ce0de7620751358a65a0e20876.jpg

6 gb alanı iOS kullanıyor olamaz. jailbreak kalıntılarının bu kadar yer kaplaması normal herhalde. Şimdi DFU modda yazılımı kursam batarya performansı düşeceğine eminim. Şuanki pil performansı 10.3.1 de yoktu gerçekten batarya sağlığı %79 olmasına rağmen şaşırttı.

DFU modundan temiz bir kurulum yaparsan daha sağlıklı olur..
10.3.1 kalıntıları 11.4'e aktarma ihtimali çok yüksek olduğu için...
Cihazı aktif ederken Wifi , AppleID ve kullanıyorsan Icloud'u vazgeç yani Sonra ekle.
AppleID AppStore içinde aktif et..
Satın aldıklarını manuel yükle..

JailbreakTR

Son düzenleme:
Dostum maç varsa yanında confirigator diye bir uygulama var telefonu bağla cihazı sıfırla o şekilde kurtarmıştım ben cihazı sende dene sorumluluk sana aittir sadece tafsiye ediyorum

Merhabalar,
Dün 10.3.3 yüklü telefonuma h3lix kurup jailbreak i çalıştırınca telefon kapandı açıldı ve her şey gitti. Aynen yukarıda belirttiğiniz olaylar gerçekleşti. Toplam 4 uygulama görünüyor (youtube,tweakbox,panda helper,h3lix). Başka hiç bir uygulama yok..Bu uygulamalar tepki vermiyor Wifi yok.. Telefonumu nasıl kurtarabilirim. Siz nasıl bir çözüm bulmuştunuz?

Merhabalar,
Dün 10.3.3 yüklü telefonuma h3lix kurup jailbreak i çalıştırınca telefon kapandı açıldı ve her şey gitti. Aynen yukarıda belirttiğiniz olaylar gerçekleşti. Toplam 4 uygulama görünüyor (youtube,tweakbox,panda helper,h3lix). Başka hiç bir uygulama yok..Bu uygulamalar tepki vermiyor Wifi yok.. Telefonumu nasıl kurtarabilirim. Siz nasıl bir çözüm bulmuştunuz?
Sacma bir sekilde olduysa anakartinda problem olmasin ?

Geri