Tweak IntelligentPass

Yararlı bir Tweak paylaşımı olmuş. Teşekkürler.

Aynen, harbiden müthiş bir tweakmış. İşte olunca lazım oluyor da eve gelince kimse yok zaten gerek kalmıyor parolanın olmasına. :D

Bu tweak ile benzer özellikte olan bir tweak var mı?
Uzun zamandır bunu kullanıyordum ama güncelleme gelmişti. Ücretli olduğu için de güncelleyemiyordum.
Paypal ile satın almak istedim o da olmadı. Paypal önce ev telefonunu onaylamak istedi ama onaylayamadı, sonra da kartlarımı iptal etti.
Xarold ve Hackyouriphone repolarında var ama oradan yükleyince de telefon respring ekranında kalıyor.
Bildiğiniz başka bir yöntem var mı?
[automerge]1554468325[/automerge]
Uzun zamandır bunu kullanıyordum ama güncelleme gelmişti. Ücretli olduğu için de güncelleyemiyordum.
Paypal ile satın almak istedim o da olmadı. Paypal önce ev telefonunu onaylamak istedi ama onaylayamadı, sonra da kartlarımı iptal etti.
Xarold ve Hackyouriphone repolarında var ama oradan yükleyince de telefon respring ekranında kalıyor.

Uzun araştırmalarım sonucunda PassBy isimli uygulamayı buldum.
IntelligentPass ile aynı işlemleri gerçekleştiriyor...

Son düzenleme:
[automerge]1554468325[/automerge]

Uzun araştırmalarım sonucunda PassBy isimli uygulamayı buldum.
IntelligentPass ile aynı işlemleri gerçekleştiriyor...

PassBy iOS 12 uyumlu mu ?

Edit: Oldu iOS 12’de. Uyumluymuş zaten.

Ama şifreyi kendi otomatik giriyor gibi bu. Kilit açıldı diye yazıyor üst de. Intelligent’de direkt kilit yokmuş gibi açılıyor.

PassBy iOS 12 uyumlu mu ?

Edit: Oldu iOS 12’de. Uyumluymuş zaten.

Ama şifreyi kendi otomatik giriyor gibi bu. Kilit açıldı diye yazıyor üst de. Intelligent’de direkt kilit yokmuş gibi açılıyor.

Kilit açıldı ve uyarı mesajlarını ben kapattım.
Dediğiniz gibi sizin ekranı uyandırdığınız an şifre girilmiş ve kilit açılmış gibi yapıyor.
IntelligentPass kuramadığım için şimdilik işimi görüyor...

Kilit açıldı ve uyarı mesajlarını ben kapattım.
Dediğiniz gibi sizin ekranı uyandırdığınız an şifre girilmiş ve kilit açılmış gibi yapıyor.
IntelligentPass kuramadığım için şimdilik işimi görüyor...

Biraz gıcığıma gitti kilit açıldı animasyonu gözüküyor ya üst de 😁😁 Direk hiç bir şey yokmuş gibi olsaymış keşke. Geliştiricisine mesaj atsak da söylesek. 😁

Biraz gıcığıma gitti kilit açıldı animasyonu gözüküyor ya üst de 😁😁 Direk hiç bir şey yokmuş gibi olsaymış keşke. Geliştiricisine mesaj atsak da söylesek. 😁
O beni de uyuz etti ama şimdilik yapacak bir şey yok. Geliştiricisine mesaj atıp, durumu bildiririm...

Geri