Takipteyim :) bulduğum gibi burda olacak :)1.1.1 geldi :)
Takipteyim :) bulduğum gibi burda olacak :)1.1.1 geldi :)
hala beklemedeyiz :sifone:1.1.2 hocam ?
Geldi 1.1.2 :)1.1.2 hocam ?
Denediniz mi hocam varmı sorun ben evde değilim yapamıyorum şuan.Geldi 1.1.2 :)
Şu anlık sorun yok gibi :) bir tek eğer çok fazla bildirim varsa kasıyor cihazı :)Denediniz mi hocam varmı sorun ben evde değilim yapamıyorum şuan.
Peki bildirimler ekrana düşüyormu yoksa direk eski bildirimlere mi atıyor hocam önce ki sürüm gibi.Şu anlık sorun yok gibi :) bir tek eğer çok fazla bildirim varsa kasıyor cihazı :)
selamlar, intelix i hangi repoda bedavaya bulabilirim, yada yukardaki dosyayi indirdim ama kurulumunu nasil yapacagimi bilmiyorum, yardimci olabilecek var mi?
@DeliturK umarım mesajınızdaki yasaklı ibaresini görmüşsünüzdür. o repodan yüklediğiniz yada yükleyeceğiniz tweakler cihazınızda sorunlara (elmada kalma vb.) yol açabilir.
merak etme yıllardır jailbreak kulanıyorum ve yabancı reddit sayfasını takip ederim sorun olsa yazılır İos 9 ve İos 11 ki telefon var bende ve Hale’n sorun yaşamadım sağol düşünmen güzel Allah razı olsun Paletta ile deneyen oldu mu ? Çakışma yapıyor mu ?
Teşekkürler@Dosya123 ioscreatix reposundan kurmuştum. Bunu kurarken simplelsios vb kilit ekranı için olan diğer tweakleri kaldırman yda disable etmen gerekli