Installer 5'den ilk Görüntüler

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

murat

JailbreakTR
Administrator
Cydia alternatifi olmanın yolundaki installer 5den ilk görüntüler gelmeye başladı

[EDIT]Video'da bir paketin yüklenip kaldırıldığı görülüyor. Tabi cydia gibi siyah yazılar aşağı doğru akmıyor :) İşlem bittikten sonra sistem kendiliğinden respring atıyor. Paket depiction(arayüzleri) Appstore'yi andırıyor. Görsel anlamda Cydia'dan çok uzak AppStore'ye oldukça yakın. açıkcası görsel olarak beni hiç tatmin etmedi. AppStore'ye uzak daha modern bir arayüz yapılabilirdi [/EDIT]

Buyrun taze video

Cydia alternatifi olmanın yolundaki installer 5den ilk görüntüler gelmeye başladı

Ben konuya biraz yabancıyım.
Bu nedir ve ne işe yarıyor?
Ayrıca şu an yüklenebilir durumda mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@HamzaC. jailbreak yapılan cihazlara bilindiği üzere cydia dan tweak yükleniyor.cydia nın yapımcısı saurik de uzun zamandan beri cydia için herhangi bi güncelleme çalışması yapmadı ve yapmayacağı yönünde görüş bildirmişti. İnstaller 5 cydia gibi tweak yükleme için bi seçenek olacak jb Li cihazlara.

Şu an için henüz geliştirme aşamasında yüklenebilir değil ama ilerisi için büyük bi ümit

Son düzenleme:
HERGÜN SİTEDE BOŞ BOŞ GEZİYORUZ JAİLBREAK SİTESİNDE JBSİZ BİR SEN BİR BEN VARIZ HERALDE 83721849174981 DAKİKA AKTİF OLAN

Doğru dedin galiba sadece bizde JB yok baksana her konuya atlayıp soru soruyoruz. Herkes de var yeni sürüme jb bekliyor, biz daha ekmeği bile banamadık millet ikinci tabağı bekliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doğrumu yalanmı bilmiyorum ama bu hafta yayınlayacaklarını söylüyorlar. Doğruysa eğer jb dünyasında devrim olur :))

Appteam birşey açıkladı tekrar

Ekli dosyalar

• BE6BF7EF-9BCC-469C-B8CF-AA08DA1536E5.png
    BE6BF7EF-9BCC-469C-B8CF-AA08DA1536E5.png
    152.8 KB · Görüntüleme: 29
Geri