İnstagram Rocket var :)
Adblock tweaki var ama yinede reklam çıkıyor mu?reklam sıkıntısı var rocket for instagram'ın
ne yazıkki cractools 3 ile cracklediğimde bile reklam gitmiyor anlamadımRocket tweakini Cracktools 3 ile crackle ya da düzenli tweak at reklam gitsin ya da satın al :)
Mantıklı eyvRocket tweakini Cracktools 3 ile crackle ya da düzenli tweak at reklam gitsin ya da satın al :)
ne yazıkki cractools 3 ile cracklediğimde bile reklam gitmiyor anlamadım
rocketin eski sürümünü nerden bulabilirim ?Alt sürüm rocket deneyeceksin.
reklam varmı uygulamada ?Instagram++ adamdır.
rocketin eski sürümünü nerden bulabilirim ?
[automerge]1536697436[/automerge]
reklam varmı uygulamada ?
hocam ben yapamadım hangi tweak ile hallettiniz sorunu ve instagram ++ yı nereden indirdiniz yarrdımcı olursanız sevinirimVar ama reklam engelleyici tweakler ile kaldırılabiliyor.
hocam ben yapamadım hangi tweak ile hallettiniz sorunu ve instagram ++ yı nereden indirdiniz yarrdımcı olursanız sevinirim
evet güzel program ama instagramda bir süre sonra kasılmaya başlıyor. aşağı inmeye çalıştığında paylaşımlarda takılıyor canı isterse iniyor. Sende de oluyor mu hiç. Olmuyorsa hangi sürümü ve hangi repodan indirdin.Instagram++ adamdır.
evet güzel program ama instagramda bir süre sonra kasılmaya başlıyor. aşağı inmeye çalıştığında paylaşımlarda takılıyor canı isterse iniyor. Sende de oluyor mu hiç. Olmuyorsa hangi sürümü ve hangi repodan indirdin.
hocam aynı repodan kurdum reklamlar var programda sizde nasıl yok ?İnstagram++ unlimapps reposunda. Reklam yok bende ve sponsor gönderileride kaldırabiliyorsun hem hikayeden hem normal gönderilerden.
hocam aynı repodan kurdum reklamlar var programda sizde nasıl yok ?
siz hangi reklam engelleyici tweak i kullanıyorsunuz acabaO zaman artı olarak reklam engelleyici programı kurmanız gerekmekte.
siz hangi reklam engelleyici tweak i kullanıyorsunuz acaba