Neler yeni

Tweak Instagram Dark Mode

Hocam tweak silinmemiş. Sildim şuan ama İnstagram’a atıyor bunu nasıl düzeltebilirim

Ya keşke ayar seçeneği olsa bu tweakte. OLED olmayan cihazlar için malesef bir sıkıntısı mevcut. XR cihazımda sorunsuz kurdum ama kaldırdım. Her şeyi çok güzel, ama butonlar koyu soluk gri, Görmesi zorlaşıyor. Ekran parlaklığını yükseltmek gerekiyor. Hele Instagram DM'de mesaj yazarken yazılan mesajı görmesi imkansıza yakın, ama gönderdikten sonra normal gözüküyor. Bu sıkıntılardan dolayı kaldırdım. Tam aradığım gibi Instagram dark mode bulamayacağım sanırım.

Tweaki yükleyip beğenmedim sildim, şimdide bio da yazan yazılar gözükmüyor instagram düzeldi ama bio yazıları gözükmüyor ne bende ne başkasında

Tweaki yükleyip beğenmedim sildim, şimdide bio da yazan yazılar gözükmüyor instagram düzeldi ama bio yazıları gözükmüyor ne bende ne başkasında
O sorun rocket ile alakalı şuan. Rocket syarlarından “display friendship status” özelliğini kapatın. Rocket geliştiricileri bu sorunu çözene kadar çözüm bu.

Yardım edecek var mı İnstagram’a girmek için 4-5 kez giriyorum ama atıyor

İCleaner ile ayar dosyası kısmından yüklediğin Tweak adında bir dosya mevcutsa sil, Görünmüyorsa, Filza ile Root kısmından IGOLED arama yapıp çıkan dosyaları sil, Trash kısmından da sil. iCleaner ile temizle.

İCleaner ile ayar dosyası kısmından yüklediğin Tweak adında bir dosya mevcutsa sil, Görünmüyorsa, Filza ile Root kısmından IGOLED arama yapıp çıkan dosyaları sil, Trash kısmından da sil. iCleaner ile temizle.
Ramazan hocam bu Rocket ile alakalı bir sorun ve güncelleme almadı daha.

Geri