- Cihaz
- iPhone 8 Plus
Tweaki sildikten sonra ig düzeldi ve karanlık mod olduiPhone 6 12.4 uygulamadan atıyor
O sorun rocket ile alakalı şuan. Rocket syarlarından “display friendship status” özelliğini kapatın. Rocket geliştiricileri bu sorunu çözene kadar çözüm bu.Tweaki yükleyip beğenmedim sildim, şimdide bio da yazan yazılar gözükmüyor instagram düzeldi ama bio yazıları gözükmüyor ne bende ne başkasında
Yardım edecek var mı İnstagram’a girmek için 4-5 kez giriyorum ama atıyorHocam tweak silinmemiş. Sildim şuan ama İnstagram’a atıyor bunu nasıl düzeltebilirim
İCleaner ile ayar dosyası kısmından yüklediğin Tweak adında bir dosya mevcutsa sil, Görünmüyorsa, Filza ile Root kısmından IGOLED arama yapıp çıkan dosyaları sil, Trash kısmından da sil. iCleaner ile temizle.Yardım edecek var mı İnstagram’a girmek için 4-5 kez giriyorum ama atıyor
Teşekkürler sonucu bildiririmİCleaner ile ayar dosyası kısmından yüklediğin Tweak adında bir dosya mevcutsa sil, Görünmüyorsa, Filza ile Root kısmından IGOLED arama yapıp çıkan dosyaları sil, Trash kısmından da sil. iCleaner ile temizle.
Ramazan hocam bu Rocket ile alakalı bir sorun ve güncelleme almadı daha.İCleaner ile ayar dosyası kısmından yüklediğin Tweak adında bir dosya mevcutsa sil, Görünmüyorsa, Filza ile Root kısmından IGOLED arama yapıp çıkan dosyaları sil, Trash kısmından da sil. iCleaner ile temizle.
Arkadaş Rocket ile alakalı bir sorun belirtmemiş ama Konu altına ''iPhone 6 12.4 uygulamadan atıyor'' yazmış.Ramazan hocam bu Rocket ile alakalı bir sorun ve güncelleme almadı daha.
Tweaki sildim her yerden temizledim ama instagram hala koyu modda kaldı ve uygulamadan atmıyor artıkTeşekkürler sonucu bildiririm
v95.0 İnstagram sürümünden sonra tam çalışmıyor denilmişti.Chromagram tweakini deneyin alternatif olarak. Instagram++ ile stabil çalışıyor.
Safe moda alıp bakın, Düzeliyorsa Tweak listenizi paylaşın.Tweaki sildim her yerden temizledim ama instagram hala koyu modda kaldı ve uygulamadan atmıyor artık