Çözüldü Instagram açılmıyor..

Rockness

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar,
Telefonum jailbreakli fakat instagrama girmiyor, telefonu kapattığımda jailbreak gittiğinde giriyor jailbreak’i aktifleştirdiğimde girmiyor, resimlerde ki gibi oluyor
[automerge]1548254763[/automerge]
Merhaba arkadaşlar,
Telefonum jailbreakli fakat instagrama girmiyor, telefonu kapattığımda jailbreak gittiğinde giriyor jailbreak’i aktifleştirdiğimde girmiyor, resimlerde ki gibi oluyor
Yardımcı olabilecek yok mu?

Ekli dosyalar

• 1C791270-B286-45BE-AAF7-2783BE406887.png
    1C791270-B286-45BE-AAF7-2783BE406887.png
    40.1 KB · Görüntüleme: 26
  • 38F3ADD6-A06E-4DE4-B7F9-F8F1062B82A3.png
    38F3ADD6-A06E-4DE4-B7F9-F8F1062B82A3.png
    37.2 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Öncelikle konu başlığını kurallara uygun düzenleyin.

VPN denediniz mi?

VPN denediniz mi?
Vpn denemedim ama normal şekilde açılmayan uygulama neden vpn ile açılsın diye düsünüyorum deniyim hemen önerilere açığım jb aktifken açılmıyor jb aktif değilken açılıyor hemen deniyim vpni hocam
[automerge]1548258027[/automerge]

VPN denediniz mi?
Hocam vpn açtım yine aynı durum..

Ekli dosyalar

• 7E74D5F0-6273-40B7-9E82-35013764F325.png
    7E74D5F0-6273-40B7-9E82-35013764F325.png
    37.2 KB · Görüntüleme: 19
Vpn denemedim ama normal şekilde açılmayan uygulama neden vpn ile açılsın diye düsünüyorum deniyim hemen önerilere açığım jb aktifken açılmıyor jb aktif değilken açılıyor hemen deniyim vpni hocam
[automerge]1548258027[/automerge]

Hocam vpn açtım yine aynı durum..
WiFi’den çıkarak vpn deneyin

ama normal şekilde açılmayan uygulama neden vpn ile açılsın diye düsünüyorum
Bire bir aynı sorunu yaşadım. Bir süre vpn kullandım. Alakasız gibi gelsede durum böyle. Fakat, VPNProxyMaster premium şekilde United Kingdom sunucusunu kullandım. Daha sonra cihazı yeniden başlattığımda düzeldi. Ara ara gecikmeler olsada çalışıyor. Ama VPN ile çok daha iyi çalışmakta. Jailbreaksiz çalışıyor dediğine göre yeniden başlatıp jb yaptığını varsayıyorum. Rocket vs gibi instgram ile ilgili tweak varsa tamamını kaldırın. Apps manager ile instgram önbelleğini temizleyip onuda silin. Filza ile tweakin adını yazıp arayın çıkan sonuçların tamamını silin ve instagramı yeniden kurun

Bire bir aynı sorunu yaşadım. Bir süre vpn kullandım. Alakasız gibi gelsede durum böyle. Fakat, VPNProxyMaster premium şekilde United Kingdom sunucusunu kullandım. Daha sonra cihazı yeniden başlattığımda düzeldi. Ara ara gecikmeler olsada çalışıyor. Ama VPN ile çok daha iyi çalışmakta. Jailbreaksiz çalışıyor dediğine göre yeniden başlatıp jb yaptığını varsayıyorum. Rocket vs gibi instgram ile ilgili tweak varsa tamamını kaldırın. Apps manager ile instgram önbelleğini temizleyip onuda silin. Filza ile tweakin adını yazıp arayın çıkan sonuçların tamamını silin ve instagramı yeniden kurun
Söylediklerinizin hepsine bakıcağım tek tek deniyeceğim, bahsettiğiniz VPN’i premium şekilde bulabilme şansım var mı birde onu sormak istiyorum, herhangi bir tweak yüklemedim instagram için rocket olsun ++ olsun.. Tabi kontrol edebileceğim bir yer var mı yazdığımda çıkabilecek gibi ?
[automerge]1548261825[/automerge]
Filzadan tamamen instagram sonucu ne varsa çıkan hepsini temizledim, sonra apps manager’i kurdum onunlada sıfırladım instagramı yine sonuç aynı.. tek denemediğim sanırım bahsettiğin VPN kaldı..

Son düzenleme:
Şuan hatırlamıyorum adını. Cocoatop yükleyip ram yiyen bi dosya vardı onu sonlandırın düzelecektir. Ayrıca reddit kullanıyorsanız ondan dolayı da olabilir.

Cihazında bu iPhone X hareketlerini getiren bir tweak mevcut mu ?
Hayır herhangi bir Iphone X olsun, instagram tweak’i mevcut bile değil ona rağmen yapıyor jbyi aktif etmediğimde giriyor aktif ettiğimde girmiyor hocam
[automerge]1548345934[/automerge]
Şuan hatırlamıyorum adını. Cocoatop yükleyip ram yiyen bi dosya vardı onu sonlandırın düzelecektir. Ayrıca reddit kullanıyorsanız ondan dolayı da olabilir.
Reddit duyduğum fakat bilmediğim birşey diyebilirim yani kullanmıyorum, Cocoatop’u da şuan sizden duyuyorum bakıyım ve deniyim nedir napılır diye

NoSubstitute yada Liberty tweakini kurup ordan İnstagram uygulamasını seçin sonra respring yapıp deneyin

NoSubstitute yada Liberty tweakini kurup ordan İnstagram uygulamasını seçin sonra respring yapıp deneyin
Hemen deniyorum hocam
[automerge]1548416889[/automerge]
Liberty’de NoSubstitute’uda yükledim fakat ikiside ici boş gözüküyor sebebi nedir ?

Ekli dosyalar

• 526211C2-B82C-4F84-BDDC-51A085D4AC78.png
    526211C2-B82C-4F84-BDDC-51A085D4AC78.png
    40 KB · Görüntüleme: 8
  • 09B4D1FE-3FE6-4DDE-975D-89B838D459ED.png
    09B4D1FE-3FE6-4DDE-975D-89B838D459ED.png
    36.5 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Geri