- Cihaz
- iPhone 6S Plus
mevcut olanı silip tekrar indirip deneyebilir misin?
Cihazında impactor ile yüklediğin kaç uygulama var. 3 den fazla ise bu şekilde sıkıntı olabilir.hocam impactor yeni sürümünü tekrar indirdim denedim olmadı. eski sürüm indirdim denedim yine olmadı. başla ipa dosyaları denedim yine olmadı. durup dururken neden böyle bir sorun oluştu onu da anlamadım
şuan hiç yokCihazında impactor ile yüklediğin kaç uygulama var. 3 den fazla ise bu şekilde sıkıntı olabilir.
deniyorum ama hala aynı hata. internette böyle bir çözüm de bulamadım. telefonu ayarlardan tüm içerik ve ayarları sıfırla desem sürüm yükselir mi yoksa aynı sürüm mü kalır ?farklı girişe takarak tekrar deneyebilir misin?
Yükleme işlemini yaparken ekranı açık durumda yapıyorsun değil mi?
Serverden kaynaklıyor şu anda.. önümüzdeki saatler içinde düzelecektirdeniyorum ama hala aynı hata. internette böyle bir çözüm de bulamadım. telefonu ayarlardan tüm içerik ve ayarları sıfırla desem sürüm yükselir mi yoksa aynı sürüm mü kalır ?farklı girişe takarak tekrar deneyebilir misin?
Yükleme işlemini yaparken ekranı açık durumda yapıyorsun değil mi?
Teşekkürler o zaman sıfırlama yapmadan bekliyorum.Serverden kaynaklıyor şu anda.. önümüzdeki saatler içinde düzelecektir
![]()
Teşekkürler o zaman sıfırlama yapmadan bekliyorum.Serverden kaynaklıyor şu anda.. önümüzdeki saatler içinde düzelecektir
![]()
Apple ID hesabınızla Apple sayfasına bir giriş çıkış yapın ondan Cydia impactor aktiftir yani serverler tekrar çalışıyorBende 1 saattir uğraşıyordum, meğer server kaynaklı imiş.. Neyse bekleyelim bakalım..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi