Bu repodanArkadaşlar bunun gelmesini engelleyecek bi tweak var mı?Telefon kapanıp açılınca veya şebeke gidip gelince geliyor tamam dediğim zaman da kontörümden gidiyor paketim olmasına rağmen

konu çözülmüştür kapatabilirsinizBu repodan
Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
No Annoying Popups tweak ini deneyin.
Ekli dosyayı görüntüle 7315
Tesekkurler benim icinde harika oldu hic Aklima gelmedi siteden cozmek :))Bu repodan
Aktifleştirmek isteyen onaylayıp mesajı yollar zaten mesaj gönderince tekrar sormuyor. Bu sorunu yaşayanlar için çözüm bulmaya çalışıyoruz.tamam imessage i etkinleştirilmesi icin yurt dışına mesaj gönderiyor. etkinleşmezse çalışmayabilir
aktiflestirmek istemeyen imessage in on off düğmesini kapatır.Aktifleştirmek isteyen onaylayıp mesajı yollar zaten mesaj gönderince tekrar sormuyor. Bu sorunu yaşayanlar için çözüm bulmaya çalışıyoruz.
Arkadaşım senin derdin nedir? Sana zorla mı kurduruyoruz bu tweaki? Sen istediğini yap soru soruyorlar cevap veriyoruz. Kullanmak isteyen için paylaşıyoruz.aktiflestirmek istemeyen imessage in on off düğmesini kapatır.
Hocam tweak yükledım herhngı ayar gerekıyormuArkadaşım senin derdin nedir? Sana zorla mı kurduruyoruz bu tweaki? Sen istediğini yap soru soruyorlar cevap veriyoruz. Kullanmak isteyen için paylaşıyoruz.
imessage kullanmak istemeyen için tweak kurmaya gerek olmayabilir, ayarlardan imessage kapatılınca da halen uyarı gelmeye devam ediyorsa o zaman tweak kurulabilir. (benim bi derdim yok, burda herkes bilgisi dahilinde paylaşımda bulunuyor, sen tweak paylaştığın icin ben başka bir cozum yolu gösteremez miyim ?)Arkadaşım senin derdin nedir? Sana zorla mı kurduruyoruz bu tweaki? Sen istediğini yap soru soruyorlar cevap veriyoruz. Kullanmak isteyen için paylaşıyoruz.
Hayir gerekmiyorHocam tweak yükledım herhngı ayar gerekıyormu
imessage kullanmak istemeyen için tweak kurmaya gerek olmayabilir, ayarlardan imessage kapatılınca da halen uyarı gelmeye devam ediyorsa o zaman tweak kurulabilir. (benim bi derdim yok, burda herkes bilgisi dahilinde paylaşımda bulunuyor, sen tweak paylaştığın icin ben başka bir cozum yolu gösteremez miyim ?)
Aynı sorun bendede var repoda kapanmış tweaki nasıl bulabılırız
Bu repodan
Bu repodakinin aynısı verdiğim deb imessage ve FaceTime uyarısını kapatıyor başka uyarılara etkisi olduğunu sanmıyorumBu tweak yok artık galiba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi