cevab icin tesekkurler hocam uicache olayini anlamadim onu nasil yapiyoruz bi zahmet yazarsaniz sevinirimMerhaba @Elmar123, iCleaner son versiyonu kurduysan sorun yoktur. Stashing tweakini tekrar kaldırıp yükle yükemeden sonra terminalden uicache verirsen daha iyi olur.
Terminalden uicache yazmanız yeterlicevab icin tesekkurler hocam uicache olayini anlamadim onu nasil yapiyoruz bi zahmet yazarsaniz sevinirim
Terminalden uicache yazmanız yeterli
tesekkur ederım guzel kardesım allah razı olsunTerminalden uicache yazmanız yeterli
Hayır. APFS ile artık gerek yok.10.3.1 icinde böyle bir sey yuklemeye gerek varmı cydia hafizasi icin cihaz iphone 6
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayır. APFS ile artık gerek yok.10.3.1 icinde böyle bir sey yuklemeye gerek varmı cydia hafizasi icin cihaz iphone 6
hocam dediğinizi yapdim sildim tekrar kurdum uicache de yaptim ama yine aynı 3.51 gösteriyor iclenerin son sürümünü yuklmemisden önce böyle sorun yokdu guncelleme yaptıkdan sonra ortaya çıktıMerhaba @Elmar123, iCleaner son versiyonu kurduysan sorun yoktur. Stashing tweakini tekrar kaldırıp yükle yükemeden sonra terminalden uicache verirsen daha iyi olur.
Hayır iOS 10.3 ile gelen birşey.APFS kurmam gereken bir sey degil sanirim degilmi yusuf.ozgul hocam