tolgasnigga Aktif Üye JailbreakTR 11 Tem 2020 #1 11.3’te kullandığım bir tweakti ismini hatırlamıyorum fiziksel home tuşunu kaldırıyor ismini bilen yardımcı olursa sevinirim
11.3’te kullandığım bir tweakti ismini hatırlamıyorum fiziksel home tuşunu kaldırıyor ismini bilen yardımcı olursa sevinirim
iAdemix Aktif Üye JailbreakTR 11 Tem 2020 #2 tolgasnigga: 11.3’te kullandığım bir tweakti ismini hatırlamıyorum fiziksel home tuşunu kaldırıyor ismini bilen yardımcı olursa sevinirim Genişletmek için tıkla ... Virtual home var finger touch var aklıma gelen bunlar şimdi. Dghost reposuydu sanırım virtual home
tolgasnigga: 11.3’te kullandığım bir tweakti ismini hatırlamıyorum fiziksel home tuşunu kaldırıyor ismini bilen yardımcı olursa sevinirim Genişletmek için tıkla ... Virtual home var finger touch var aklıma gelen bunlar şimdi. Dghost reposuydu sanırım virtual home
tolgasnigga Aktif Üye JailbreakTR 11 Tem 2020 #3 iAdemix: Virtual home var finger touch var aklıma gelen bunlar şimdi. Dghost reposuydu sanırım virtual home Genişletmek için tıkla ... fingertouch 12.4 sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim
iAdemix: Virtual home var finger touch var aklıma gelen bunlar şimdi. Dghost reposuydu sanırım virtual home Genişletmek için tıkla ... fingertouch 12.4 sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim
VitaEsMorte Aktif Üye JailbreakTR 12 Tem 2020 #4 13.5 için DVirtualHome stabil. Activator varsa, ona da gerek yok.
rootrx Kayıtlı Üye JailbreakTR 16 Ağu 2020 #5 VitaEsMorte: 13.5 için DVirtualHome stabil. Activator varsa, ona da gerek yok. Genişletmek için tıkla ... Touch ID si çalışan telefonlarda mı çalışıyor sadece bu tweakler
VitaEsMorte: 13.5 için DVirtualHome stabil. Activator varsa, ona da gerek yok. Genişletmek için tıkla ... Touch ID si çalışan telefonlarda mı çalışıyor sadece bu tweakler