Neler yeni

Hileli Oyunlar ( Uygulama İçi Satın Alma Locallapstore,InApp )

Çok güzel paylaşım olmuş. Bende çalışanlar kelimelik, slither.io, hitman, otel t koşu, çevrede koş, break bricks.

Idle Miner için çalışmıyor arkadaşlar iFunbox'tan oyun dosyasını düzenlemeyi deneyin ben öyle hile yaptım.
Çalışıyor. Elmas alın sonra yüz tanıma veya parola ekranında iptal deyin. Bekliyor yazısı çıkacak. O zaman ana ekrana gelin ve oyunu arka planda kapatıp tekrar acın. Açılınca elmaslariniz oyuna yüklenecektir. Bende oyle oluyor.

Çalışıyor. Elmas alın sonra yüz tanıma veya parola ekranında iptal deyin. Bekliyor yazısı çıkacak. O zaman ana ekrana gelin ve oyunu arka planda kapatıp tekrar acın. Açılınca elmaslariniz oyuna yüklenecektir. Bende oyle oluyor.
Dostum tarihe dikkat edersen 1 yıl önce yazmışım şuan iphone bile kullanmıyorum :)

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Crash of cars, king of crabs ve tank stars oyunlarında kullanıyorum. Oyunlar online bu arada.
Sizlerde kullandığınız oyunları yazarsanız iyi olur arkadaşlar.

real racing 3 son güncellemesinden sonra locallapstore çalışmıyor bilgisi olan varmı acaba

Merhabalar PUBG MOBİLE de uygulama içi para yani Uc almak için hangisini kullanabilirim yardımcı olur musunuz?

merhaba ben iphone se 2. nesil kullanıyorum jailbreak yapmadan oyunlarda hack mümkün müdür kiss of war diye bi oyun var online generatorlar fake başka bi yolu var mıdır

Geri