Tweak HideMeX 10 , HideMeX 9 ve HideMe8

efsane

-Copy/Paste- *unacceptable*
Administrator
8fb05fffa6dd3975a6d101085fa27eed.jpg

4ea5af3437fd6028e41268e94ff3ed16.jpg

cdde5fb7bef0d7c1e048861b1f581a70.jpg

Bu Tweak'i kaçırmayın , şu anda Cydia'da Bedava

Kendisi açıklamasında şimdiye kadar yaptığı tüm tweak'leri ücretsize çevirdiğini söyledi. IfFound da buna dahil, ona da göz atmanızı tavsiye ederim.

Tamam dostum ıffound ne işe yarıyor acıklarmısın sana zahmet

Cihazınızın kilit ekranına "IfFound" diye bir buton ekliyor. Siz bu butonun içeriğini ayarlıyorsunuz tabi. Cihazınızın kaybolma durumunda bulan kişi (insaflıysa ) o butonu kullanırsa cihazın sahibi adresi ulaşabileceği numaralar vs çıkıyor. Yani kilitli cihazın size ulaşma imkanı artıyor.

En son iffound 3 oda iOS 9 kadar destekliyor baktım sen denediysen iOS 10 kurayım güzel twek

ıffound baktım iOS 10 desteği yok sürüm 10.3.1 teşekkür ederim

Aynen bizler için yok şuan eski kaldığı için herşeyi ücretsiz yaptı zaten. Muhtemelen üzerinde uğraşıp hepsini güncellemek zor geldi, açık kaynak koduna çevirecek.

Teşekkür ederim hidemex 10 iOS 10.3.1 yükledim destekliyor mu

---- ----

Sonradan telefon çöker diye korkuyorum

Son düzenleme:
Ben sıkıntı twekleri sevmiyorum bunyüzden 10.2 sürüm jailbreak kaybettim dostum

Ben sıkıntı twekleri sevmiyorum bunyüzden 10.2 sürüm jailbreak kaybettim dostum

Ben de dil dosyalarını sildikten sonra bir tweak'i kullanmak için terminal ile dil dosyalarını indirdim, terminal de aksidir yeri gelince, yer var yok demeden indirdi sisteme, sistemde boot edecek yer yoktu öyle kaybettim Herşeyi 10 defa her yerden kontrol ederek yükleyin, eski versiyon yüklemeyin, her repodan yüklemeyin. Herkese önerimdir buradan

Şu Apple'ın sürümlerin imzaların kapatmasından nefret ediyorum şerefsizler telefon eskitme politikası

Daha bu hafta iphone 9.0.2 sürüm cydia eraser yüzünden sürüm gitti sıfırlama yaptım kac sefer hiç sorun yaşamadım bu sefer yarıda kaldı bütün iconlar gitti ne yaptıysam kurtaramadım sürümü

Cihazım iphone 5 ios 10.3.3 bu tweakin de HideMeX (iOS10) olanını kurdum.
tweaki kendi reposunda yükledim respring i yaptım ayarlar kısmından bu tweakin olduğu kısma girdiğimde "There was an error loading the preference bundle for HideMeX." yazısından başka birşey gözükmüyor.

Cihazım iphone 5 ios 10.3.3 bu tweakin de HideMeX (iOS10) olanını kurdum.
tweaki kendi reposunda yükledim respring i yaptım ayarlar kısmından bu tweakin olduğu kısma girdiğimde "There was an error loading the preference bundle for HideMeX." yazısından başka birşey gözükmüyor.

Tweak şuanlık 10.3.3 için uyumlu değil, yakında güncellenecektir.

Geri