Çözüldü Hesabiniz kilitlendi ?

corleone.vito1

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhabalar. Aldigim bir mailde sizden haber alincaya kadar hesabiniz kilitlendi seklinde bir mail aldim, ve dogrulamak icin link koyulmus apple bilgilerim isteniyor supede kaldim.
d83f63f6a214867b3e7445b19cf0d15a.jpg

372b52b84a7c2a8f60e75046abea2771.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hesabı çalmaya yönelik bi eposta sakın bilgilerini girme. gerçek site şeklinde olacak

@corleone.vito1
Hocam sorunuzla alakalı değil özür dilerim şu sinyal durumunu nasıl öyle yaptınız? Kaç zamandır arıyorum da.

@Hbasdereli
Hocam dosyaları bilgisayardan mı atmam gerekiyor? Eğer öyle ise nasıl yapabilirim bilgi verebilir misiniz? Yeniyim de bu konularda.

bilgisayardanda yapabilirsiniz filza ilede hangisi kolayınıza giderse. bilgisayar ile yapacaksanız 3utools yada ifunbox ile atabilirsiniz. telefon ile yapacaksanız filza yı dropbox unuza bağlayıp oraya indirip oradan atmanız lazım

@Hbasdereli
Hocam resimleri tek tek mi kopyalamam gerekiyor? Dropbox içinde klasör kopyalamayı göremedim de. Filza içerisinde nereye atmam gerekiyor dosyaları onuda söylerseniz oldu oldu olmadı sizi rahatsız etmem daha.

cydia dan alkaline ve kdlte4 pro tweaklerini indirin. anemone klasorundekileri library/themes içine, alkaline klasorunude library/alkaline içine atacaksınız. kdlte4 pro twekindende 3g ,2g 4g için lte yi seçeceksiniz.
[automerge]1520410694[/automerge]
takılırsanız yazın lütfen. yardımcı olurum sorun değil

Geri