Neler yeni

Herkes Ana ekranın görüntüsü atsın.

4329268fbd3bd86d387d79594f0214d0.jpg
yeni ekranım Tema BWIcon ücretlidir..

Son düzenleme:
Ss lerin bir kacina baktimda cogu kotu geldi bana. Bence stock ios gorunumu cok daha iyi

Arkadaşlar bu temanın adını bilen var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 10320

Bende bu temayı arıyorum ama bulamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tema bana aitti jailbreak'i kaybettiğim için tam hatırlamıyorum ama ikonlar veexillum temasına ait, ikonun şekli de 1nka temasından alınmaydı sanırım. Anemone ile birleştirmiştim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam kilit ekranında ve ana ekranda hangi temayı kullandınız

Kilit ekranı: LockPlus Pro kullanıyorum lisanslı.Onlardan bir tanesi ama ismini hatirlamiyorum. 11.3.1 Electra kullanirken alınmış ekran görüntüsü :(
Ana ekran: XenHTML eklenti ismi ise JA3 olması gerekiyor. Boxy 3 ile de ikonların yerlerini ayarlamıştım. Alt kısımdaki dock yansıması Anemone'de tema eklentisi.

Kilit ekranı: LockPlus Pro kullanıyorum lisanslı.Onlardan bir tanesi ama ismini hatirlamiyorum. 11.3.1 Electra kullanirken alınmış ekran görüntüsü :(
Ana ekran: XenHTML eklenti ismi ise JA3 olması gerekiyor. Boxy 3 ile de ikonların yerlerini ayarlamıştım. Alt kısımdaki dock yansıması Anemone'de tema eklentisi.
Çok sağol hocam geçen sene olduğunu fark etmiştim ama yine de bi sorayım dedim.

Çok sağol hocam geçen sene olduğunu fark etmiştim ama yine de bi sorayım dedim.
Dostum bugün gezinirken karşima çıktı. Sorduğunun aynısı Xen HTML eklentisi olarak var görünce aklıma geldin.
XenHTML indiriceksin XenHTML içinden evelyn reposunu kurucaksin SB.EW20 indiriceksin uygulucaksın.

10466

Geri