Neler yeni

Herkes Ana ekranın görüntüsü atsın.

Yetişkin insanlarız..stresli zamanlar geçirildiğinde alakasız olan olaylara da istemeden veya farketmeden sorunlarımızı yansıtabiliyoruz. Üslupta bir sıkıntı var mı? evet kesinlikle var ama söyleyen kişi bunu ne derece isteyerek söyledi ? onu bilemeyiz bana kalırsa böyle sorun olacağını da düşünmemiş yani art niyet de yok. O yüzden çözüm odaklı olmak herkese fayda sağlar. .Burası güzel bir forum birbirini tanıyan tanımayan herkes yardımcı olmaya çalışıyor... Eminim ki sizde bu düzenin bozulmasını istemezsiniz. Hayat güzel kimse kimsenin keyfini kaçırmasın aksine daha da artırsın :) şimdi söyleyin bakalım nedir bu temanın ismi :)))40a8c12813588745414a57fff7b70243.jpg40a8c12813588745414a57fff7b70243.jpg

Yetişkin insanlarız..stresli zamanlar geçirildiğinde alakasız olan olaylara da istemeden veya farketmeden sorunlarımızı yansıtabiliyoruz. Üslupta bir sıkıntı var mı? evet kesinlikle var ama söyleyen kişi bunu ne derece isteyerek söyledi ? onu bilemeyiz bana kalırsa böyle sorun olacağını da düşünmemiş yani art niyet de yok. O yüzden çözüm odaklı olmak herkese fayda sağlar. .Burası güzel bir forum birbirini tanıyan tanımayan herkes yardımcı olmaya çalışıyor... Eminim ki sizde bu düzenin bozulmasını istemezsiniz. Hayat güzel kimse kimsenin keyfini kaçırmasın aksine daha da artırsın :) şimdi söyleyin bakalım nedir bu temanın ismi :)))Ekli dosyayı görüntüle 6188Ekli dosyayı görüntüle 6188
Bildirim kısmı için tweak nine 👍🏻

72ea4174be38ddf311a4936b6a4f3a2a.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardeşim hangi repodan yükledin Acaba bytafont iOS 11 ? Cydia baktım çıkmadı bende

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hacı biraz araştırdım da reddit de biri paylaşmış. Yapan da olmuş yapamayan da. Bi Rus reposu eklemiş. Reddit de konuyu açan kişinin her şeyi silinmiş. Galiba güvenilir değil. Bende güvenemediğim için yüklemedim.

Geri