Neler yeni

Herkes Ana ekranın görüntüsü atsın.

6c3384def26c4dff8bbe76fde14d2d77.jpg

Bugün classic ios olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biliyorum ana ekran değil ama yine de paylaşmak istedim. NudeKeys için ios6 teması yaptım.

Ekli dosyalar

• IMG_0059.PNG
    IMG_0059.PNG
    872.1 KB · Görüntüleme: 147
@volcy123
Biliyorum ana ekran değil ama yine de paylaşmak istedim. NudeKeys için ios6 teması yaptım.[/QUOTE]

Nasıl yaptın! bide renkleniyormu?

Son düzenleme:
0d5712f42eee2a08994b1a948b3c10d4.jpg

4730d9d3d61b1554dfef39044cfa3bf8.jpg

Kalm
Nicebarx13
LineColor tema
Edge

Onun yapmak icin baya uğraşmıştık satin alip destek olduğunuz icin teşekkür ederim

ünal hocam çok yardımcı oldu ek kurulması gerekenler varmış saolsun uyumsuz olanları düzenledi neredeyse kurulu iconların hepsini düzeltti onun bütün temalarını satın aldım sizinde çalışmlarınız varmı bu şekilde

ünal hocam çok yardımcı oldu ek kurulması gerekenler varmış saolsun uyumsuz olanları düzenledi neredeyse kurulu iconların hepsini düzeltti onun bütün temalarını satın aldım sizinde çalışmlarınız varmı bu şekilde

Unal abi ile birlikte yapiyoruz calismalarimizi
Bunlarda unal abi ile birlikte yaptigimiz temalarimiz istediginiz beğendiğiniz varsa hediye edeyim kardeşim

Bunlarda unal abi ile birlikte yaptigimiz temalarimiz istediginiz beğendiğiniz varsa hediye edeyim kardeşim

Yine yakışanı yapmış kendine

çok teşekkür ederim galiba adonist yok bende tam hatırlamıyorum ünal hocam tavsiye ettiklerini aldım destek olmak amacı ile destek için satında alabilirim karar sizin

çok teşekkür ederim galiba adonist yok bende tam hatırlamıyorum ünal hocam tavsiye ettiklerini aldım destek olmak amacı ile destek için satında alabilirim karar sizin

Teşekkür ederim kardeşim istediginizi ben size hediye ederim ozelden ben size mesaj atacağım

Geri