Müziğe dalmışken, Barış abide yerini alsın istedim..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Müziğe dalmışken, Barış abide yerini alsın istedim..
![]()
@ivez evet tek tweakle, nicebarx13
Biraz ücreti yüksek gibi ama hakediyor, bunu kurarak 6 tweak'i kaldırdım telefondan. İstediğiniz gibide şekillendirin iconları..
Bnede 8 plus var daha önceki sayfalarda resimlerinizi gördüm harika görünüyor fiyatı ne kadar bu tweakin acaba . Birde o rersimlerde ki ayarları bizimle paylaşma şansınız varmı ?@ivez oluyor, tweak açıklamasına bakarsınız yinede ben checkra1n kullanıyorum.
Ben ntspeed, xen html, xeninfo, weatherstatusbar, dateundertimex, batterypercent12 tweaklerini kaldırdım gerek kalmadı.. Zeppelin hiç kullanmadım ama Sizdeki logoyu filzadan kopyalayıp nicebarx'de istediğiniz yerdeki satıra yapıştırarak yapabilirsiniz sanırım, elle metin kod karakter falan ekleniyor, tabi denemek lazım, ucu açık bir tweak..
@iAdemix fiyatı 5 dolardı sanırım. Hangi görseli soruyorsanız paylaşırım tabiki.
![]()
![]()
![]()
![]()
Hava durumu, batarya ve diğer modülleri isteğinize göre şekillendirirsiniz. Ben Sadece saat tarihleri düzenledim. Hangisini istiyorsanız kodları özelden atayım direk kopyala yapıştır yaparsınız..
Kaldırdım hocam değişiklik olmayınca. Ekran görüntüsünde ondan görünmüyor
Kilit ekranı
![]()
WhatsApp renklendirme
![]()
![]()
iMessages renklendirme
![]()
![]()
Son olarak cc renklendirme
![]()
Ayarlar butonu nu nasıl koydun Control merkezine?
phone 6s ios13.3.1 ' den gönderildi.
Ccmodules tweak i ile
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekürler kaç gündür bunu arıyordum saol
phone 6s ios13.3.1 ' den gönderildi.
![]()
kardeşim ben yapmadım.kilit ekrandaki cydia dan ( europa )ana ekrandaki de twitter dan bir arkadaştan :)bu widgetleri nasıl yaptınız