Neler yeni

Herkes Ana ekranın görüntüsü atsın.

Bende sıkıntısız iniyor

Bunu dene

Bunlardan hangisi veriyor o çatlamış efektini?
002d95e23c09fd55c6e5d634560a1a90.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşekkürler kardeşim ama çalışmadı bende.ıthemer kullanıyorum.

Zipten çıkarttığın klasörün içine bak aynı isimde bir klasör daha olmasın. Varsa onu library/themes içine atıp seçeceksin. Bende ithemer kullanıyorum

Zipten çıkarttığın klasörün içine bak aynı isimde bir klasör daha olmasın. Varsa onu library/themes içine atıp seçeceksin. Bende ithemer kullanıyorum

Evet aynı isimden 2 klasör var ben ikinciyi theme klasörünün içine attım

Onlarda oluyor mu bilmiyorum ama verdiğim temanın içinde iconomatic klasörü var onda iphoneoverlay@2x yazar onu 3x yap bi daha dene

Evet kardeşim adamsın.oldu
ab79d1818f4614e7aab734adf2ca9aef.jpg

Nasıl uyguluyoruz kardeşim hangi tweak ile içim mask indirdim yardımcı olur usun

MASkı filza ile library içinde ki theme klasörüne atıyorsunuz.ı themer snowboard yada anemone içerisinden aktif ediyorsunuz. .

MASkı filza ile library içinde ki theme klasörüne atıyorsunuz.ı themer snowboard yada anemone içerisinden aktif ediyorsunuz. .

Kardeşin snowboard vardı ( library içinde çıkmadı thema ) ithemer kurdum snowboardı otamatik kaldırdı ama library içinde yine Yok thema klasörü
[automerge]1567619430[/automerge]
7

Kardeşin snowboard vardı ( library içinde çıkmadı thema ) ithemer kurdum snowboardı otamatik kaldırdı ama library içinde yine Yok thema klasörü
[automerge]1567619430[/automerge]

7

Filzada ilk sayfadaki library klasörünün içinde
1c77635b2fce19ab68eb9c6e77dca6fc.jpg

Filzada ilk sayfadaki library klasörünün içinde
1c77635b2fce19ab68eb9c6e77dca6fc.jpg

Kardeşim tamam klasörün içine attım ama aktif olmuyor ithemer kurmuştum acaba tekrar snowboard ile denesemmi veya uygulamam gereken başka bir şey varmı ?

Kardeşim tamam klasörün içine attım ama aktif olmuyor ithemer kurmuştum acaba tekrar snowboard ile denesemmi veya uygulamam gereken başka bir şey varmı ?

Olması lazım bende ı themer kullanıyorum
9044dc8f1d944cfb5d8a5d7f25cd7221.jpg

İndirdiğin dosyayı zipten çıkart. Çıkan dosyanın içine bak aynı isimde bi klasör daha varsa onu library/themes içerisine at. Var/mobile/library değil ama dikkat et. Filza ile sol üstten sürekli geriye en başa git ordan library klasörünü bul. Ayrıca aktif edeceğin iconmask içerisinde [email protected] ve iPhoneShadow@2x isminde masklar olacak. Bazı iconomaticlerde @2x kısmı olmuyor ona da dikkat et yoksa kendin yaz.

İndirdiğin dosyayı zipten çıkart. Çıkan dosyanın içine bak aynı isimde bi klasör daha varsa onu library/themes içerisine at. Var/mobile/library değil ama dikkat et. Filza ile sol üstten sürekli geriye en başa git ordan library klasörünü bul. Ayrıca aktif edeceğin iconmask içerisinde [email protected] ve iPhoneShadow@2x isminde masklar olacak. Bazı iconomaticlerde @2x kısmı olmuyor ona da dikkat et yoksa kendin yaz.
Kardeşim sadece bu var aynı dediğin gibi en baştaki thema klasörüne attım ithemer sildim tekrar snowboard kurdum yüne olmadı
[automerge]1567622761[/automerge]
Bende sadece bir öğe var

Ekli dosyalar

• 5B0C319F-50ED-46C7-9C45-CC5D4F3BFBE9.png
    5B0C319F-50ED-46C7-9C45-CC5D4F3BFBE9.png
    116.3 KB · Görüntüleme: 43
Kardeşim sadece bu var aynı dediğin gibi en baştaki thema klasörüne attım ithemer sildim tekrar snowboard kurdum yüne olmadı
[automerge]1567622761[/automerge]

Bende sadece bir öğe var
Snowboard kullanmadım hiç. ithemer varbende. İsimde de sıkıntı yok aktif olması lazım. Bunun harici başka iconomatic teması aktif olmasın?

Geri