Neler yeni

Hangi jailbreak aracını kullanmalıyım?

Artısı ne mesela. Bende unc0ver kurulu ama sileo kursam mı kararsızım
Bende sileo kullananlara artısı ne diyorum daha hızlı stabil diyorlar.Cydia’da gayet stabil benim için artı olarak 2 saniye önce sonra yüklemiş benim için çok farketmiyor.Yılların cydiası sonuçta.1-2 sene sonra belki sileo derim ama şuanlık cydia.Cydia logosunu göremezsem jb yaptım saymam bile

ben uncover ile jailbreak yaptım 7plus ı. Chimera ile jailbreak yapmak için restore yapayım öncesinden değil mi

Evet bu konuda sana katılıyorum. Sabah repo ekleme ve silme bayağı uzun sürüyordu. Bi kaç repo ekledikten sonra bir güncelleme geldi güncellemeyi yaptım sonraki eklediğim ve sildiğim repolar gayet hızlı bi şekilde eklendi ve silindi. Güncellemeyle alakası var mı emin değilim. Substrate ile ilgili bişeydi ama.

chimera desteği a12 ler hariç hepsini kapsıyormu bende temiz bir 12.4 kurup jb yapmak istiyorum cihazım 8 plus 12.4

Emin değilim cracki mi değil mi ama bayağı denemiştim.ama cydia daki kadar içerik zengin değil.

Son cümleyi anlamış değilim. "İçerik zengin değil." Cydia'ya eklediğin repoyu Sileo'ya eklersin aynı içerik onda da olur. :D Değişik.

Ha cracklı repolar da hata veriyor ve kurmasına izin vermemeye çalışıyordu. Onu diyorsun kullanıcının iyiliği için. Onu da istiyorsan kimse engel değil tabi. :D
[automerge]1566336351[/automerge]
chimera desteği a12 ler hariç hepsini kapsıyormu bende temiz bir 12.4 kurup jb yapmak istiyorum cihazım 8 plus 12.4

Yapabilirsin.

Konuyu aydinlatirmisini lutfen ilkkez sileo’yu duruyorum nedir ne ise yarar nasil yuklenir merakimi cezbetti 😁

bu akşam bir kararla chimera'ya geçtim. ilk zamanlarda telefonda donma ve ısınmalar oldu. fakat telefon alıştıkça bu sorunlar ortadan kalktı. şu an sileo kullanıyorum ve memnunum. hızlı ve stabil. geçmek isteyenler düşünmeden geçebilirler.

Konuyu aydinlatirmisini lutfen ilkkez sileo’yu duruyorum nedir ne ise yarar nasil yuklenir merakimi cezbetti 😁

Bu yorumu çoğu kişiden okudum. Neden herkes Sileo'ya böyle yabancı, çok farklı, çok zor bir şey gibi yaklaşıyor anlamış değilim. Cydia'da ne yapıyorsan aynısı Sileo'da da oluyor. Repo ekle, tweak kur bitti.

Bu isin babasi cydia dir 3-5 gun once gelen sileo mileo hikaye yukaridada yazdiklari gibi cydia ikonu gorulmeden jb yaptim bile saymiyorum cydia ikonu gordukce insana rahatlama geliyor. ne zaman cydia biter stabilligini kaybeder o zaman alternatiflere yonelinir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri