Haftada Bir Yenilememesi İçin Ne Yapmak Gerekir?

guard42

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Jailbreaksız cihazlarda cydia impactor ile uygulama yüklediğimizde haftada bir yenileme yapmak gerekiyor sanırsam bunun bir çözümü var mı? Nasıl yeniliyor ne yapmamız gerekiyor tam olarak?

Jailbreaksız cihazlarda cydia impactor ile uygulama yüklediğimizde haftada bir yenileme yapmak gerekiyor sanırsam bunun bir çözümü var mı? Nasıl yeniliyor ne yapmamız gerekiyor tam olarak?

bunun çözümü jailbreak :(

Aslında hiç internet kullanmazsanız yenilenmiyor diye biliyorum. İnternet erişimi olunca apple sunucularıyla bağlantıya geçiyor vb

Bir sunucunuza VPN kurup sonra host dosyasına Apple'ın imza sunucusunu eklerseniz ve o bağlantıyı hiç koparmayabilirseniz evet 7 günde bir revoke olmaz :d
@gokmenecer nasıl yılan demi :d
[automerge]1530081779[/automerge]
Yada aynı şekilde DNS alıp yine host dosyanızı editleyip kurtulabilirsiniz.

Kısaca jailbreak olmayan cihazlar için sağlıklı bir çözüm yok ;)

@Kn0ax bu kadar uğraşacağıma haftada bir tekrar yüklerim :D

Çok mantıklı bir konuya değindin fakat bu VPN bağlantısı hiç kopmayacak mı? Wi-Fi bile arada kopabiliyor. Bu arada Jailbreak'li cihazda Host dosyasını belirttiğin şekilde düzenlemiştim fakat yine de imza gitti. Forumda konusu olması lazım. @Kn0ax
Bu arada bununla alakalı forumda onlarca söyleşi mevcut. Arama yerinden konuyu bulamıyorsan, Google'a 7 gün imza Jailbreaktr.com yazıp konu başlıklarını aratmak da bir çözüm. @guard42

Geliştirici hesabıyla yapıyorum ben. Bir sene devam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kısaca jailbreak olmayan cihazlar için sağlıklı bir çözüm yok ;)

@Kn0ax bu kadar uğraşacağıma haftada bir tekrar yüklerim :D
hocam ios 11de appinstaller appsyncunified newterm2 bu 3 lü ile kurdğum uygulamalar çalışmıyor bir türlü atıyor uygulamayı açarken varmı bi çözümü

@Rain1 kurduğun uygulamanın crack i uyumsuzdur. Yeni sürümünü beklemen gerekli mecburen

@Rain1 kurduğun uygulamanın crack i uyumsuzdur. Yeni sürümünü beklemen gerekli mecburen
anladım illa impactor yada extender kulanacaz yani appcake olsun appdb den indirdiklerimin hiçbiri çalışmadı ah ah ios 8 i özledim :D

Geri