Hacker Team'den Gelen Mailde Para Yatırmamı İstiyor

merciful_boy

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Slm arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum sorunum şu:
Hacker Team den bir mail geldi bana cihazın sistemi heklendi diye 2gün içinde para yatırmamı mı ne istiyor geri sayım sayacı var çalışıyor şu anda 1 gün 8 saatim kalmış gerçekten ciddi bişey olabilir mi isterseniz maili de atabilirim size ingilizce

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Resim eklenmiyor mu vip üyeliğe yönlendiriyor beni

Hangi cihazın ? iPhone’un mu ? Bence salla gitsin , çoluk çocuk fake mail atıyordur

Muhtemelen scam mail'dir, internetten mail adreslerini toplayıp toplu mail yolluyorlar. Sisteminize de bişey olmamıştır, sizin bir para yollamanıza da gerek yoktur. Yine de ekran görüntüsünü ekleyelim ki araştıran arkadaşlar olursa ileride onlara da yardımı dokunsun.

VIP üyelik forumumuzda mevcut değil, Tapatalk kullanıyorsunuz, sizi yükleme yapabilmek için VIP üyeliğe yönlendiriyor.

İngilizcesi iyi olan biri telefon numarasını versinde görüntüleri ona atayım bari değerlendirsin bişey olur mu diye endişeleniyorum ya da sileyeyim mi maili

İngilizcesi iyi olan biri telefon numarasını versinde görüntüleri ona atayım bari değerlendirsin bişey olur mu diye endişeleniyorum ya da sileyeyim mi maili

Bana özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz hem konuya ekler hem açıklamasını yapabilirim. Ama dediğim gibi endişe etmeyin, genelde spam mail oluyor bu tarz mailler.

Bana özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz hem konuya ekler hem açıklamasını yapabilirim. Ama dediğim gibi endişe etmeyin, genelde spam mail oluyor bu tarz mailler.

Kardeşim bi türlü beceremedim resimleri atmayı nasıl yapacağım tapatalktan vip üyelik istiyor Chrome dan girdim siteye resim ekleyecek Simge bulamadım

[automerge]1575586236[/automerge]
Nedir ne değildir bi bakın arkadaşlar

Ekli dosyalar

• 96607F8C-18BC-4E5C-B859-0B29CB554F67.png
    96607F8C-18BC-4E5C-B859-0B29CB554F67.png
    250.5 KB · Görüntüleme: 50
  • F900BE34-0C81-4ADC-B111-003E154D131F.png
    F900BE34-0C81-4ADC-B111-003E154D131F.png
    230.5 KB · Görüntüleme: 48
  • 57912D53-9F1F-4191-AEF2-36057BAA2685.png
    57912D53-9F1F-4191-AEF2-36057BAA2685.png
    182.1 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Maildeki YouTube videosu açılmıyor değil mi kanka? İçin rahat olsun gayet net bi spam mesajı.

Yok açılmıyor siliyorum maili o zaman rahatlıkla

Anlamlı gözükse bile dosyaları açmadan önce gönderici adresine bakıp emin olduktan ondan sonra açın mailleri Türkiye de bu aralar çok sık rastlanan bir durum haline geldi dosyayı açtığınız anda tüm dosyalarınızı şifreliyorlar sonra para karlılığı şifreyi size satıyorlar

Geri