Gruptan çıkmadan gelen mesajları engelleme

asmarena6

Aktif Üye
JailbreakTR
Selamlar,

Bazı gruplar var malum çıkınca tepki görüyorsun geri ekliyorlar falan. Gruptan çıkmadan mesajları engellemenin bir yolu yok mu. Arşivle falan yapıyorum mesaj gelince grup yine ortaya çıkıyor.

ancak grubu susturabilirsn.. sessize al dersin bildirim gelmez

aynı dertten muzdaribim..........

ancak grubu susturabilirsn.. sessize al dersin bildirim gelmez

Bildirim gelmese bile rahatsız ediyor orda grubun gözkmesinin 500 tane mesaj yazılmış.Okundu olarak işaretliyoruz bu seferde görüyor yazmıyor oluyor. keşke bir çözümü olsaydı bu işin tüh.

jailbreak varsa cihazda, watusi ekranında grubu kişiler kara liste kısmına taşıyabilirsin bi nebze faydası olur diye düşünüyorum.

Jailbreaksız yapamazsınız, jailbreak varsa bunu gerçekleştirebilecek tweakler mevcut

Jailbreaksız yapamazsınız, jailbreak varsa bunu gerçekleştirebilecek tweakler mevcut

Var hocam JB. Watusiden kurcaladım ancak bulamadım. Nedir acaba. 10.2 sürümüm

Adminimizin dediği şeyi yaptım işe yaradı sanıyorum. Attım grubu karalisteye.

o şekilde saglıklı çalışmayabiliyor bazen, sohbetin içeriğini temizlersin günlük, eger yogun bir sohbet akışı mevcutsa.

Yanılmıyorsam watusi ayarlarında sohbet arşivleme vardı arşivlediğinde sadece arşivlenen sohbetlerden görebiliyordun, yani demek istediğim mesaj gelse bile arşivden çıkmıyor, o en sağlıklısı bence, benim düşüncem yani.

Yanılmıyorsam watusi ayarlarında sohbet arşivleme vardı arşivlediğinde sadece arşivlenen sohbetlerden görebiliyordun, yani demek istediğim mesaj gelse bile arşivden çıkmıyor, o en sağlıklısı bence, benim düşüncem yani.
Bahsettigim o kisiler kara liste. O anladi islemleri de uygulamis daha fazla kafasi karismasin 😊

Geri