selam aleykum ya ben goblin araciligiyla jailbreak yukledim bi hafta sorunsuz calisti suan giriş yapamiyorum bi fikri olan var mi bu konuda yardimci olursaniz sevinirim iphone6 ios 10.3.3 surum kullanıyorum suan
7 günlük süresi dolmuş dostum. Tekrardan yükleselam aleykum ya ben goblin araciligiyla jailbreak yukledim bi hafta sorunsuz calisti suan giriş yapamiyorum bi fikri olan var mi bu konuda yardimci olursaniz sevinirim iphone6 ios 10.3.3 surum kullanıyorum suan
Eğer Ext3nder yükelemezsen evet7 gunde bır yuklemem mı gerekıyor ?
o biraz sıkıntlı 10.3.3 için flizadan dosyaları falan kurcalaman gerkiyor fakat fliza da stabil çalışmıyor 10.3.3de. Yine de konuya bi bak senonu nasıl yuklerım yardımcı olabılırmıısın
Para falan istemiyor. Sadece tekrar imzalamanız gerek o da konu da mevcutg0blin jailbreak 7 günlük mü? Sonra para falan mı istiyor?
Konuda detaylı anlatım mevcut takıldığınız yeri yazarsanız yardımcı oluruz.
Rc1 goblin yüklü bende. Cihaz iPhone 6 ios 10.3.1. Konum servisi sorunu yaşıyorum. Rc2 yüklemeliymişim. Nasıl yapabilirim? Rc2 yi yükleme aşamaları nedir? Kurulu tweakler ve ayarlar silinir mi? Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar. Teşekkür
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cydia impactor çalışmıyor arkadaşlar. Goblini sildim rc2 yüklemek için. Şimdi rc2 yi yüklemek için pc ye bağladım telefonu ancak cydia impactor çalışmıyor. Ne yapmam lazım? Yardım lütfen
Rc1 goblin yüklü bende. Cihaz iPhone 6 ios 10.3.1. Konum servisi sorunu yaşıyorum. Rc2 yüklemeliymişim. Nasıl yapabilirim? Rc2 yi yükleme aşamaları nedir? Kurulu tweakler ve ayarlar silinir mi? Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar. Teşekkür
Cydia impactor çalışmıyor arkadaşlar. Goblini sildim rc2 yüklemek için. Şimdi rc2 yi yüklemek için pc ye bağladım telefonu ancak cydia impactor çalışmıyor. Ne yapmam lazım? Yardım lütfen
Tam olarak ne sorun yaşadığınızı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışalım. Impactor'un neyi çalışmıyor?