Gizli profilleri görünteleme tweaki

eren078

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Androiddeki Postegro gibi JBli cihazlardada instadaki gizli profilleri görüntelemenin bir yolu var mı ?

Androiddeki Postegro gibi JBli cihazlardada instadaki gizli profilleri görüntelemenin bir yolu var mı ?

Emin değilim ama ınstagram ++ tweak ini vede rocket for ınstagram tweak ini deniyebilirsiniz

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nasıl ya android de Postegro kullanarak instagramda gizlenmiş profillerin içeriklerini herbirşeyini görebiliyor musunuz ? Bunun detayı hakkında bilgi alabilir miyim ?

tweak üreticilerinin bunu akıl edememiş olmamaları çok saçma ! hele rocket vs.!

nasıl ya android de Postegro kullanarak instagramda gizlenmiş profillerin içeriklerini herbirşeyini görebiliyor musunuz ? Bunun detayı hakkında bilgi alabilir miyim ?

Evet şuan postegro üzerinden kullanılıyor fakat bunu jbde kullanmak istiyorum bulamıyorum bi program

Evet şuan postegro üzerinden kullanılıyor fakat bunu jbde kullanmak istiyorum bulamıyorum bi program

Şu linke yaz oradan belki bulabilirsin

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkes için geçerli değil. Eğer o girmek istediğin hesabın bir takipçisi postegro kullanıyorsa gizli profildeki fotoğrafları görebilirsin kullanmıyorsa henüz bilgimiz yok gibi bir hata alırsın ki çok bilindik bir uygulama olmadığı için çoğu hesap görünmüyor.

Geri