Çözüldü geceden sabaha jb gidiyor

Benim ki malesef yine safe moda düştü..xenhtml ile lockplus ikiside aktifti demekki xenhtml yine sorunlu...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim ki malesef yine safe moda düştü..xenhtml ile lockplus ikiside aktifti demekki xenhtml yine sorunlu...

Hocam ben xenhtml,lockpolus pro,callbar,shortlook hepsini bir kullanıyorum sorun yok telefon iPhone X 12.1

Bende ikiside yüklü safe mode düşmüyor sorunu başka tweakta ara icleaner ile devre dışı bırakma işe yaramıyor hatırlatayım

Auto low power %100 yaptım o kadar.

Bu sanırım bende de işe yaradı smart lpm kullanıyorum bende iki gündür sorunsuzum benim ayarım yüzde 50nin altına düşünce güç modu aç ve şarjdayken 50yi geçince düşük gücü kapat şeklinde

Bence yazdıklarınız hiçbiri ile alakalı değil.
Tamamen başka bir nedenden oluyor gibi.

Ben rootfs ile jailbreak i temizledim. Tekrar jb yaptım ve hiç bir tweak yüklemedim, gece yine safe mod a girmiş.

Ama iki gündür safe moda girmedi.
(Hiç bir değişiklik yapmamama rağmen)

Her gece yatarken şarja takarım.

yok arkadaş benim ki kesin ya xenhtml yada lockplus pro.dün ikisinide devre dışı bıraktım hiç bir sıkıntı olmadı....ya ikisi bereber buna neden oluyor yada ikisinden biri.....

4 gün ardından evdeki iki jb telefonda kapanıp açılmış yine. aynı gün olması enteresan. birini tekrar jb yaptım ama diğeri inatla olmuyor

Bu konu çözülmüş yazıyor ama yazılanlarda cözümü yok. Her gün jb yapiyorum arkadaş walla kaldırcam jb yi çok canimi sikiyor artik bi cozumu yokmu bu olayin ya

Geri