Çözüldü geceden sabaha jb gidiyor

Unc0ver beta46 sürümünü yeniden kurduğumdan beri bir sıkıntı yok. Öncesinde tablette ve telefonda tam dolduğunda kendisini reboot ediyordu. Bunun tweak ve sistem uyumsuzluğu olduğunu düşünüyorum. Unc0verin sürekli güncellemeside bunu işaret ediyor. Stabil bir hale dönene kadar bu sıkıntılara katlanacağız artık. Jailbreaksiz kalmaktansa böylesi daha iyi. Ama isterseniz beta46 sürümüne geçip deneyin. Cydia impactor ile uğraşmak can sıkıyorsa telefondan safariden bu adresten Unc0ver son sürümünü indirip kurabilirsiniz. Ben her seferinde bu şekilde yapıyorum.

Kendiliğinden restring atma sorununu tweakleri devre dışı bırakarak çözememiştim. Uncover içinden restore RootFS yapıp aynı twweakleri yüklediğimde sorun ortadan kalktı. Tavsiye ederim

aynı problem bende de var... ios 9 zamanında da vardı. rebootfix tweaki ile çözülmüştü bu sıkıntı ozaman. ama şuan bu tarz bir tweak malesef yok. bende artık gece yatarken telefonu şarja takmıyorum.

Kendiliğinden restring atma sorununu tweakleri devre dışı bırakarak çözememiştim. Uncover içinden restore RootFS yapıp aynı twweakleri yüklediğimde sorun ortadan kalktı. Tavsiye ederim

Aynı sorun bendede var Hocam senin yaptığını denedim malesef olmadı ama lockplus pro ve xenhtml çakışıyor gibi başka sorunda olabilir açıkcası çözemedim takipdeyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu gece bir şey olmadı. alarma rağmen. sanırım konuyu açmak yetti.

Bende xenhtml aktifken safemode atmış cihaz....kalktığımda safemode saydı....

aynı durum bende de var saçma gelen kısım mesela gün içi de şarja takıyorum bir şey yok ne zaman gece taksam alet sanki gece uyuduğumu anlar gibi reboot edip jb gitmiş oluyor :)

RootFS yaptım, unc0ver son sürümü yükledim, tekrar jb yaptım, bir tane bile tweak yüklemedim.
Sabah uyandım, sonuç yine aynı, reset atmış :(

bu gece bir şey olmadı. alarma rağmen. sanırım konuyu açmak yetti.

Bu gün alarm çalmasına rağmen reboot yapmadı. tweak dan ziyade rocketbootstrap kaynaklı gelişen bir hata gibi.

Bende de şimdi günde 1 yada 2 defa durup dururken respring yapmaya başladı...herhangi bir hata raporu da almıyorum bu konuda...ne acayip Ya....

Valla cansıkıcı bir durum benim takibime göre rocketbostrap güncellendikten sonra oldu

Reddit ya da twitterda konu ile alakalı yazan var mı acaba, araştıran oldu mu hiç?

Daha öncesinden yazılmıştı Rocketbootstap ın her cihazda aynı istikrarda çalışmadığı. Zaten jb yapılmış bir cihazda reboot yaptıktan sonra tekrar jb yaparken load tweaks veya reload system daemons sekmesini kapatmadan jb olmuyor. Bişeyler uyumsuz çalışıyor

Arkadaşlar icloud yedeklemeniz açıksa ondan yapıyor olabilir. icloud yedeklemesi şarja takılıyken ve gece yapılıyor genelde. Bir gece kapatın, test edin.

Arkadaşlar icloud yedeklemeniz açıksa ondan yapıyor olabilir. icloud yedeklemesi şarja takılıyken ve gece yapılıyor genelde. Bir gece kapatın, test edin.

Ewet açık kardeşim birde bu şekilde deneyeyim teşekkürler ilgin için

Yok kardeş onunla alakası yok ben denedim bendeki ondan kaynaklı degil..:.benim büyük ihtimal xenhtml den kaynaklı.ama şöyle birşey oldu dün xenhtml için güncelleme geldi yaptım.ve akşam xenhtml ve lockplus aktif olarak bıraktım şarja ve jailbreak gitmemişti.bu akşam bir daha deneyeceğim eger yine gitmezse sorunun kesin xenhtml kaynaklı olduğu kesinleşecek bende...

icloud yedekleme kapalı hiç kullanmadım 2 gün önce tekrar restore ettim ve çoğu kullandığım tweakı yüklemedim henüz sadece dün kitlendi cihaz hiç tepki vermediği için hard reset attım ve tekrar jb yaptım. Filza da bazen donma oluyor, alarm çaldığında reboot etmiyor. Ve işin ilginci letgo uygulaması çalışıyor.

bu ios 11 de de vardı sabit bir sorun. icloud otomatik yedeklemeyi devre dışı bırakın tamamdır.bi daha gece reboot yapmaz

Geri