Neler yeni

Tweak GameGem

Candy Crush saga
Mortal Kombat
Score Hero
Smash Hit
Bu oyunlar ın app ile çalımıyan oyunlar Gamegem ile gayet iyi hile yapabiliyorsun

Score Hero da denedim yine sıfır çıktı. Ya benim tel de bir problem var ya da beceremiyorum. Düzgün bir rehber bulmaya çalışacağım.

Yapan arkadaslar nasil oldugunu anlatsa daha saglikli olacak

Nasıl yaptın açıklarmısın
[automerge]1522653402[/automerge]
Hepsinde sıfır çıkıyor
Gamegem sil filza da kalıntılarını sil sonra tekrar yükle birde öyle dene
[automerge]1522663967[/automerge]
Score! Match deneyebilir misiniz ? Ya ben beceremiyorum gamegemi ya da bana özel hepsi korumalı 🤚🏾
Oluyor ama biraz zor Gamegem de atıyor seri olman lazım
74DE9DE6-0318-478F-9EFD-CC4AAFAB4E42.png

Son düzenleme:
Gamegem sil filza da kalıntılarını sil sonra tekrar yükle birde öyle dene
Score match deneyebilir misin ? Ne kadar silip yüklesem kalıntıları silsem bile aynı sonuç hep sıfır buluyor arama yaptığımda. Score hero- Dream league ve score match üçlüsü aynı geliştirici

Score match deneyebilir misin ? Ne kadar silip yüklesem kalıntıları silsem bile aynı sonuç hep sıfır buluyor arama yaptığımda. Score hero- Dream league ve score match üçlüsü aynı geliştirici
Yaptım oldu ara ekranı resimdeki gibi olmalı
40E582BB-74AB-431E-A7A3-35725951B22A.jpeg

O sorun değil gitmesi :) hepsini harcarım 😊 size zahmet bi yapılış bekliyorum
Oyun gir ne kadar Elmas varsa yaz sıfır çıkarsa birdaha ara bas reset atacak oyunu seç bir daha ara eğer bu da olmasa oyunu bir el oyna kutu gelecek kutuyu açmadan elması aratır sonra kutu aç kutudan çıkan Elmas üstüne eklenince kaç Elmas olduysa yeniden yaz zaten 3 veya 4 sonuç çıkacak işaretle onları modify bas istediğin kadar sayıyı gir

Oyun gir ne kadar Elmas varsa yaz sıfır çıkarsa birdaha ara bas reset atacak oyunu seç bir daha ara eğer bu da olmasa oyunu bir el oyna kutu gelecek kutuyu açmadan elması aratır sonra kutu aç kutudan çıkan Elmas üstüne eklenince kaç Elmas olduysa yeniden yaz zaten 3 veya 4 sonuç çıkacak işaretle onları modify bas istediğin kadar sayıyı gir
Hepsini denedim işte tüm olasılıkları :) önce gamegem açıyorum sonra oyunu. Elmas harcadığımda arasam da çıkmıyor harcamadan arasam da çıkmıyor

Sanırım model ya da sürüme göre de değişiklik gösteriyor. Çalıştığını söylediğiniz hiç bir oyunda çalıştıramadım. Sürekli 0 çıkıyor.

Kesinlikle bi sorun var :) Berat kullandığın oyunlarda bi video ya da oyun içi Ekran Görüntüsü alabilir miyiz ?

Bendede bugün öyle bir problem çıktı ortaya
[automerge]1522685238[/automerge]
Dün hile yaptığım oyunda bugün her aratmada 0 çıkıyor

Sonunda yaptım Arkadaşlar semi restore yaptıktan sonra bulmaya başladı
[automerge]1522698401[/automerge]
Oh be sonunda dream League de de parayı 999999 yaptım 0 hatası alanlar semi restore yapın düzeliyo benimki düzeldi

Son düzenleme:
Sonunda yaptım Arkadaşlar semi restore yaptıktan sonra bulmaya başladı
[automerge]1522698401[/automerge]
Oh be sonunda dream League de de parayı 999999 yaptım 0 hatası alanlar semi restore yapın düzeliyo benimki düzeldi
SemiRestore dediğiniz coolstarın tweaki değil mi ? Yarın deneyelim

Konuyu takip ediyorum gozlem amacli ama o sekilde yapin bu sekilde yapin restore edin vs diyene kadar satim alim yapsaniz igameguardian hakkini veriyor alti ustu 12 kusur TL !

Geri