Neler yeni

Tweak GameGem

Bu tweak ne ise yariyor

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çoğu oyunlarda item level para Elmas hilesi yapapabilirsin bu tweak sayesinde ama şu an sıkıntılı çalışmıyor
[automerge]1522099197[/automerge]
Her aramada yine 0 çıkıyor bu geliştirici güncelliyor ama boşa sorunu çözemedi yada bendemi sorun var

Son düzenleme:
Program içindeki tutorial da anlatıldığı gibi işlemleri yapıyorum ama hala düzelmemiş sanırım.

Online oyunlar da yine hüsran. Sadece normal oyunlar da geçerli ise bu kadar zahmete girmektense locallappstore inapp tarzı tweakler ile yapmak daha mantıklı.

Online oyunlar da yine hüsran. Sadece normal oyunlar da geçerli ise bu kadar zahmete girmektense locallappstore inapp tarzı tweakler ile yapmak daha mantıklı.
Eskidende çoğu online oyunda böyleydi bu tamamen denediğin oyunun güvenlik sistemiyle alakalı

Adamlar yıllardır güncelleme getirmedi 1 hafta içinde 5 kere güncelleme geldi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Temple Run denedim çalıştı oyun açmadan önce Gamegem açican sonra oyun açacan

Temple run zaten inapp ile satın alma yapıyor. Maksat inapp ya da localiapstore nin işlemediği oyunlarda işe yaraması ama ben 4 tane oyun denedim hiçbirinde olmadı.

0 hatası mı veriyo

Aynen, ayrıca başka bir arama yaptığımda da hata verip seçili oyunu seçimden kaldırıyor. Tekrar seçim yapmam gerekiyor. Denediğim bütün oyunları tekrar tekrar seçerek bütün kombinasyonları denedim ama sonuç hep sıfır. Bana inapp ın işe yaramadığı uygulamalar da lazımken inapp satın alımı yapan uygulamalarda işe yarayacaksa bir anlamı yok. Zaten inapp kullanıyorum.

Ben denedim oldu in app alamadığı bazı oyunlarda işimi görüyor ayrıca item level vs yükseltebiliyorum çok korumalı oyunlarda çalışmaz

Hangi oyunlar olduğunu yazar mısın? En azından nasıl işlediğini görmüş olurum.

Candy Crush saga
Mortal Kombat
Score Hero
Smash Hit
Bu oyunlar ın app ile çalımıyan oyunlar Gamegem ile gayet iyi hile yapabiliyorsun

Geri