Tweak GameGem

gokmenecer

VelenzA
Administrator
Selamlar ,

Gamegem ios11 için güncellendi. Denemek isterseniz aşağıdaki linke tıklayarak Bigboss reposundan yükleyebilirisniz.

Ben henüz denemedim. Deneyip yorumlarınızı yazarsanız sevinirim :thumbsup:

Repo :
Uymluluk : ios 8-11
Fiyat : Ücretsiz

Ekran görüntüleri :

1521828203910.png
1521828068093.png1521828074439.png1521828081159.png

Selamlar ,

Gamegem ios11 için güncellendi. Denemek isterseniz aşağıdaki linke tıklayarak Bigboss reposundan yükleyebilirisniz.

Ben henüz denemedim. Deneyip yorumlarınızı yazarsanız sevinirim :thumbsup:

Repo :
Uymluluk : ios 8-11
Fiyat : Ücretsiz

Ekran görüntüleri :

Ekli dosyayı görüntüle 2476
Ekli dosyayı görüntüle 2471Ekli dosyayı görüntüle 2472Ekli dosyayı görüntüle 2473

ios 11 yukledim guncelleme istedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GameGuardian tarzında bi tweak değil mi bu hocam ?

Bağlantı hatası veriyor. Hiç bir uygulamayı görmüyor. Devamlı “ can not connect server” diyor.
[automerge]1521832578[/automerge]
Uygulama geliştiricisi iOS 11 bağlantı sorununu en kısa sürede düzelteceğini sayfasında duyurmuş. 90B0D8E5-FDD4-4EAD-97BE-527575500CA6.jpeg

Son düzenleme:
Jb yapmamın tek sebebi bu tweak diye bilirim :) bağlantı sorunu giderirlerse tmm dır jb tam olmuş olcak

Güncelleme notunda versiyon 1.2 yazıyor ancak Bigboss da 1.1 geliyor. Keza kendi sitesinde de şu anda aynı durum. Sanırım sorunları giderdikten sonra tekrar yayınlayacak.

Güncelleme notunda versiyon 1.2 yazıyor ancak Bigboss da 1.1 geliyor. Keza kendi sitesinde de şu anda aynı durum. Sanırım sorunları giderdikten sonra tekrar yayınlayacak.
Gamegem Twitter hasabı yokmu ben araştırdım bulamadın

@Berat hayır. kendi sitesi var.. ama yukarıdaki yorumlarda @Tek1 isimli üyemiz bir yerde bulmuş yazısını ama nerde bulmuş bilemiyorum.

@gokmenecer , hocam kendi sitesinde uygulama ile ilgili yorum kısmında paylaşmış. Ben oradan görüp paylaştım.

Big boss reposunu sildim yanlışıkla nasıl yüklerim bir türlü yükleyemedim

@Atakan
Cydia’ya girip kaynaklar bölümünden sağüst bölümde düzenleye basıp sol üstten ekleye tıkladıktan sonra
apt.thebigboss.org/repofiles/cydia/
Bunu yaz.

Tmmdır tşk
[automerge]1521837918[/automerge]
Aerial tweakini hangi repodan kurarım
(Üst bildirim merkezini özelleştirmeye yarıyor)

@Berat ios11 için yaşanılan sorun en kısa zamanda gidereceğini söylüyor. Biraz daha sabırlı olun demiş.

Niye konuyla alakasız mesajlar buraya atılmış acaba? Yeni mesaj ya da gelişme var mı diye giriyorum, alakasız bir sürü mesaj atılmış.

IMG_1738.PNG
Geldi arkadaşlar ama şu anda cydiada gözükmüyo 5-10 dk içerisinde indirilebilir durumda olur diye düşünüyorum

bence bigboss dan yayınlanana kadar bekleyin.. ortalama 24 saat içerisinde yayınlanıyor zaten bigboss da..
@LeBron_Emre yanlış anlama ama bu github sayfasının geliştiricinin orjinal sayfası olduğuna inanamadım pek :/

Geri