Neler yeni

galerideki videolar sizdede sessiz moddamı açılıyor?

daby66

Aktif Üye
JailbreakTR
iyi akşamlar arkadaşlar sıkıntımı bilmiyorum bir kişide daha denedik ondada aynı sorun şu:
galeriye geldik bir video açtık video sessiz oynuyor.eğer ses ayarı en yüksekteyse ses açma tuşuna bassakta ses gelmiyor, şayet ses ayarı ortalardaysa ses açma tuşuyla video sesi geliyor,yada aşağıda hoparlör işareti var ona basmak şart.ses açma kapama düğmesininde hiç etkisi yok daha önce böyle bişey yoktu diye hatırlıyorum jbdenmi iosdanmı bilmiyorum sizdede böylemi?
13.3.6 ve 14.4 de denendi

bende en yüksekte videolararası geizyorum ve ses geliyor. jailbreak aktif ise pasir edip deneyin. yani telefonu yeniden başlatın direk galeriye gidin bakın. 13,3 xs max kullanıyorum. jb li denedim.

deneyeceğim teşekkürler galeriye ilk girip bir video açınca ses açık öylemi? bizde sesi açıp izlerken diğer videolarda sesli geliyor

şimdi dikkatlice baktım. full ses iken ses kısıp geliyor. ama yarım iken ya da az iken ses geliyor.

[automerge]1612119918[/automerge]
ayarlardan fotoğraflar a girip video/live oto oynat kapatırsanız video açtığınız da siz tıklayacağınız için artık sesli oynar
işte budur teşekkür ederim tamamen bundan kaynaklı anlaşıldı jb ile alakasız

Geri