Çözüldü g0blin Açılmıyor

hknst

Çalışkan Üye
JailbreakTR
Roundify temasını yükleidm benden tekrar cihazı yeniden başlatma mı istedi, başlattım fakat g0blin'e tıklayınca açılmıyor bunun çözümü nedir?

tıklamanla uygulamadan atması bir oluyorsa izalama süresi bitmiştir g0blin i yeniden yükleyin cihazınıza

hocam sildim yükleidm ama jb yap diyince olmuyor itools ya da ifunboxtan şu temayı silebilir miyim? sileceksem nasıl yapablirim

@hknst Silemezsin. Jailbreaki aktifleştirmen gerekiyor denemeye devam et

Darkness hocam bi bakarmısiniz hocam su bya li tweaklari kaldırmamdan bi sakınca varmi birini kaldırımda sorun olmadı digerinde cydia installer falanda gidiyor diyordu kaldırmadım birde hocam su even hangi tweak bi kaldıramadım onu birde şuanki tweaklarimfen hngileri başta kurulu geliyor hangilerini kaldırırsam sorun olmaz lutfen yardımcı olurmusubuz

Ekli dosyalar

• IMG_5794.PNG
    IMG_5794.PNG
    109.8 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_5795.PNG
    IMG_5795.PNG
    34.2 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_5798.PNG
    IMG_5798.PNG
    113.5 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_5799.PNG
    IMG_5799.PNG
    98.5 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_5800.PNG
    IMG_5800.PNG
    107.8 KB · Görüntüleme: 17
Hangisini kaldırırken Cydia İnstaller i kaldrımaya zorluyor?

Bu hocAm hocam birde su kaldırdığım 2 tweaki yeniden yüklesemmi ne ise yarıyor bunlar yararlı gibi baya sanki sizce kumralımyim başta kuruluydu o ss lerde olan eveni kaldırmak icin kaldırdım hocam

Ekli dosyalar

• IMG_5801.PNG
    IMG_5801.PNG
    30.1 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_5802.PNG
    IMG_5802.PNG
    81.1 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_5803.PNG
    IMG_5803.PNG
    100.4 KB · Görüntüleme: 17
Hocam byolular kuruluydu kaldırdım sonda birdaha kurayimmi

Ekli dosyalar

• IMG_5804.PNG
    IMG_5804.PNG
    99.8 KB · Görüntüleme: 18
jb'yi aktif ettim @ugacomtr hocam sağolsun şimdi tiwiklere abanma zamanı görüşmek üzere....

selam @musaeren4141 sorun neydi.?
@hknst iyi eglenceler.

whatsapp linkimizdir bekleriz.

düzeltme-ekleme:
sizin de araç eger goblin ise goblini açarken yukarıda i işareti var. reinstal ya da re ile başlayan biryer var. onu aktif edip acin.. sonrasında bütün tweakleriniz silinmiş ve orjinal olması gereken tweakler olacak.
ss ile onların listesini al ve silme... sakın dokunma. sıfırlamış olacaksın cydiayı yani.

Son düzenleme:
Geri