Güncellenmesini Beklediğiniz Tweakler Neler?

Appellancy: face id gibi kilidi açmaya yarıyor ama 11 de çalışmıyor merak etmiştim güncellense aslında iyi olur ne kadar güvenli bilinmez gerçi
camera tweak 10 : portre modu getiriyor buda çalışmıyor fotoğraf çekince uygulamadan atıyor

Tweak : appheads
Ücretli : 4.99 $
Tweak cok kullanisli multitasking gorevi görmektedir ozellikle plus modellerinde daha guzel gozukuyor

Ekli dosyalar

• 8B8DF152-FCF4-4DDC-BCE0-F8A465304050.jpeg
    8B8DF152-FCF4-4DDC-BCE0-F8A465304050.jpeg
    51.4 KB · Görüntüleme: 19
Lockhtml4 ve lockplus10 güncellenmesini isterim.
Bunlardan başka kilitli ekranda çalışan hava durumu tweak i varmı acaba bilen
Saygılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Volume Amplifier. Lisansını almıştım, elimde patladı. Geliştiriciye yazmaya da üşendim açıkçası.
Tahmin etmesi zor değil, seni görünce gözümde CarBridge canlanıyor arkadaşım. :hahaha: @Dosya123

AirBlue Sharing İos 7 8 ve 9 da kullandığım diğer cihazlardan android vs Bluetoottan dosya alıp vermeye yarayan Tweak

Burası bunu sormak için doğru konu mu bilmiyorumda böyle bi uyarı geliyo electrayı açınca. Bu normal mi

Ekli dosyalar

• 022278D0-16A4-48E9-988E-616127FA73F0.png
    022278D0-16A4-48E9-988E-616127FA73F0.png
    294.2 KB · Görüntüleme: 6
hocam ne işe yaradığını ve kullanışlı olup olmadığını yazabilirmisinz
FingerTouch, iOS 11 uyumludur. iPhone X öncesi cihazlar için, gerekli Tweak'lerden biri. Touch ID sensörüne görev atamaya yarar. Ana ekran tuşu, uygulama kapatma ekranı (Switcher) gibi.

FingerTouch, iOS 11 uyumludur. iPhone X öncesi cihazlar için, gerekli Tweak'lerden biri. Touch ID sensörüne görev atamaya yarar. Ana ekran tuşu, uygulama kapatma ekranı (Switcher) gibi.
şarj konusunda sıkıntı çıkarırmı 6s var bende fazla tweak yüklememeye çalışıyorum
[automerge]1531736620[/automerge]
bide ön kameranın fotoğrafı gördüğü gibi çekmesi için güzel tweak varmı front camera çok kullanışsız

şarj konusunda sıkıntı çıkarırmı 6s var bende fazla tweak yüklememeye çalışıyorum
[automerge]1531736620[/automerge]
bide ön kameranın fotoğrafı gördüğü gibi çekmesi için güzel tweak varmı front camera çok kullanışsız
Bunu deneyerek görmen gerekli. Bu yardımcı bir Tweak olduğu için, çok şarj tüketeceğini sanmıyorum. Anemone, GlowBadge kadar değil yani.
FrontCamUnMirror Tweak'ini kullanabilirsin. iOS versiyonunla uyumlu mu bilmiyorum, deneyebilirsin ya da tweakCompatible Tweak'ini yükleyerek Cydia üzerinden kontrol edebilirsin.

hocam ne işe yaradığını ve kullanışlı olup olmadığını yazabilirmisinz

Ben kullanıyorum hiç bir sıkıntı görmedim benim 6s plus touch kısmı için çok işe yarıyo bildiğin telin ömrünü uzatıyor tavsiye ederim

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

frontcam kullaışsızda fingertouhcta kilitliyken açmayı yapabiliyozmu
[automerge]1531737649[/automerge]
kilitliyken açma olayı varmı kilitliyo fakat açamıyo sanki

frontcam kullaışsızda fingertouhcta kilitliyken açmayı yapabiliyozmu
[automerge]1531737649[/automerge]
kilitliyken açma olayı varmı kilitliyo fakat açamıyo sanki

Ekran açık kilitli ise yapa bilirsin touch a parmağını dokunmanla açılması bir oluyo

ayarlar fotonu atabilirmisin sana zahmet bende ekran kapalıyken bişy olmuyo

2e7e93b9e7b57240929047499d823f37.png

Benimkisi hack Your iPhone bu repodan kurulu

ayarlar fotonu atabilirmisin sana zahmet bende ekran kapalıyken bişy olmuyo
Ekran kapalıyken, çalışmıyor diye biliyorum. Ana ekran tuşunun ömrü açısından faydalı bir Tweak. BigBoss repo'sundan kurmanı tavsiye ederim.

Geri