Güncel uncover sürümleri

Burki7

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Dostlar selam bende en son uncover b43 vardı iyi çalısıyordu.Bi kaç hafta devam etti fakat bugün telefonu kapattıktan sonra tekrar açılmadı.Az önce de b50 yi yükledim siteden fakat şuana kadar 7-8 deneme yaptım hepsinde tekrar res attı telefon kendine olmadı.Sizin önerebileceğiniz bi yer veya sürüm varmı veya denemeye deva mı ediyim :)

unc0ver i çalıştırdıktan sonra telefonu direk kilitleyin, 1 dk sonra kilidi açıp jb deneyin.

unc0ver i çalıştırdıktan sonra telefonu direk kilitleyin, 1 dk sonra kilidi açıp jb deneyin.
Vallahi oldu.Hep böyle yapacağım demekki bu şekikde olursa ? Birde benim yolladıgım siteden güncel takip ediyim dimi orası iyi gibi.

Orjinal site bu, ayrıca 3.0.1 gelmiş. Bende güncelleyeyim :)
kaydettim bu siteyide bişey daha soracağım şimdi en günceli 51 görünüyor ben az önce 50 yükledim sıkıntı yok.Yani mesela sürüm 30 u da yüklesen çalıstırır ama sürekli hata mı verir.1 sürüm geriden gelmek dezavantajlı mı.

En günceli en iyisi tabiki ama beta 42 den sonra unc0ver genelde stabil. Kendi kendine reset atma donma yavaşlama yoksa o sürümde beklenebilir.

Bahsettiğiniz site güvenilir ben de her zaman ordan alıyorum güncelleri

Nerden biliyorsun güvenilir bir Site olduğunu ?

Sitenin neresinde yazıyor biz güvenilir bir İPA veriyoruz diye ?

JailbreakTR

Sitenin güvenilir olduğundan değil @efsane6 hocam profilsiz İPA verdiği için benim için güvenilir kendi düşüncem👍

Sitenin güvenilir olduğundan değil @efsane6 hocam profilsiz İPA verdiği için benim için güvenilir kendi düşüncem

JailbreakTR

Valla Hocam Bende 51 Var

En güncel sürüm olan v3.0.1 linki yukarda paylaşılmı indirip yükleyebilirsiniz.

Sitenin güvenilir olduğundan değil @efsane6 hocam profilsiz İPA verdiği için benim için güvenilir kendi düşüncem👍

Bu tip sitelerden uzak durun hocam unutmayın ücretsiz çalışan hiçbir platform güvenilir değildir. Bu adamlarda bu işi dua edelim diye yapmıyor heralde :)

@Se7Touch Aynen katılıyorum. Bu tip sitelerden uzak durun. Kendi ipanızı kendiniz imzalayın içiniz ferah olsun. Neden başka kişilere bağlı kalasınız ki? Bunu yapabilmeniz için geliştiriciler zaten yeterince kaynak vermiş size.

Geri