Neler yeni

FutureRestore ile 11.3-11.3.1Restore (SHSH Kaydı ile) [Windows]

System info tweakını deneyin.
hocam bu tweak a sahibim, işlem sıralaması ne durumda olacak peki ? system info dan her şeyi görebiliyorum, konu başında ki sıralama da şunu yazıyor. Bu kodu Nonceboot uygulamasına yazıyoruz. bende bu uygulama yok, nereye yazacağım ?

11.3.1 sürümündeyim. Electra'yı kurmadan önce restore yapmak için developer hesabı falan gerekli mi? SHSH kayıtlarım var.

Nonceboot uygulmasina gereken işlemi yaptiktan sonra telefonu dfu moduna alip mi komut işlemlerine başlamaliyim? @gokmenecer iOS 11.1.1 jb'den 11.3.1 sürüme geçmek istiyorum

hocam bu tweak a sahibim, işlem sıralaması ne durumda olacak peki ? system info dan her şeyi görebiliyorum, konu başında ki sıralama da şunu yazıyor. Bu kodu Nonceboot uygulamasına yazıyoruz. bende bu uygulama yok, nereye yazacağım ?
system info tweak ini yükledikten sonra "Ayarlar - Genel - Hakkında" bölümünde aşağı inersen nonce değerini ayarlayabileceğin kısmı görebilirsin. Electra daki nonce kısmı ile de yapabilirsin.

11.3.1 sürümündeyim. Electra'yı kurmadan önce restore yapmak için developer hesabı falan gerekli mi? SHSH kayıtlarım var.
Electra kurmadan önce yapmak istiyorsan önce noncereboot aracını yüklemelisin. Ancak baya sorunlu bir uygulama açılış başarı oranı çok düşük. Onun yerine eletcra ile jb yapmadan önce nonce kısmına senn değerini gir.. jb yapm otomatik olarak nonce değerini set ediyor zaten

Nonceboot uygulmasina gereken işlemi yaptiktan sonra telefonu dfu moduna alip mi komut işlemlerine başlamaliyim? @gokmenecer iOS 11.1.1 jb'den 11.3.1 sürüme geçmek istiyorum
Evet DFU en sağlamı..

• Like
Reactions: osY
Done: restoring failed
Failed with errorcode=-67

böyle hata veriyor hocam. Her dosya mevcut, system info ile set nonce da yaptım ama bu hatayı veriyor.

bunu denesem faydası olurmu yazılan herseyı ındırdım shsh de var
Deneyebilirsiniz tabii ki. shsh kayıtlarınız varsa ve nonce kodu ayarını yaptıysanız deneyin.

Done: restoring failed
Failed with errorcode=-67

böyle hata veriyor hocam. Her dosya mevcut, system info ile set nonce da yaptım ama bu hatayı veriyor.
Nonce ayarını yaptınız mı? SHSH kayıtları noapnonce ayaznı mı kullanıyorsunuz?

hocam ben hatırladığım kadarıyla telegram ile almıştım shsh2 kaydını o yüzden tsssaver da görünmüyor.

system info tweak ini yükledikten sonra "Ayarlar - Genel - Hakkında" bölümünde aşağı inersen nonce değerini ayarlayabileceğin kısmı görebilirsin. Electra daki nonce kısmı ile de yapabilirsin.

Electra kurmadan önce yapmak istiyorsan önce noncereboot aracını yüklemelisin. Ancak baya sorunlu bir uygulama açılış başarı oranı çok düşük. Onun yerine eletcra ile jb yapmadan önce nonce kısmına senn değerini gir.. jb yapm otomatik olarak nonce değerini set ediyor zaten

Evet DFU en sağlamı..

Boot-nonce: n/a yazıyor. Nonce değeri bu olamaz dimi hocam? :)

Hocam 11.4 sürümünden shsh2 kaydıyla 11.3.1 e geçiş yapabilmek için 11.3.1 in hangi betasını yüklememiz gerekiyor

hayır.. shsh kayırlarınızın içindeki generator kısmındaki kodu girmeniz lazım nonce değeri olarak

69f58d573f76debf621d8fd923829d8c.png

Oraya nasıl yazabilirim nonce değeri?

geçemezsiniz.. alt sürümlerin imzası açılmadan artık hiç bir şekilde geçemezsiniz

Bu nedemek oluyor hocam anlayamadım 11.3.1 shsh2 kaydım var elimde jb yaparken elmada kaldı en son sürüme güncellendi telefon mecburen dönüş yapamıyormuyum şimdi?

futurerestore.exe -t blob.shsh2 --latest-baseband --latest-sep ipsw2.ipsw -d

Shsh ve ipsw dosyalarının ismi normaldede böyle isimler doğru yazıyor yani.
SHSH dosyasında hata olabilir. Doğru dosyayı indirpi kullandığına emin misin?

Bu nedemek oluyor hocam anlayamadım 11.3.1 shsh2 kaydım var elimde jb yaparken elmada kaldı en son sürüme güncellendi telefon mecburen dönüş yapamıyormuyum şimdi?
FutureRestore 11.3.1 e kadar olan sürümlerde kullanılabilir. FR de kullanılan nonce ayarlama araçlarının kullandığı açık 11.4 de kapandığından nonce ayarlayamazsınız ve dolayısıyla geri de dönemezsiniz maalesef

arkadaşlar bende X var ios 12 beta yüklü shsh almıştım 11.3.1 noncereboot attım ekranda var lakin açtığımda atıyor yani ipa cihazda açılmıyor profilde güvenlik onayladım sorun nerde?

Geri