Neler yeni

FutureRestore ile 11.3-11.3.1Restore (SHSH Kaydı ile) [Windows]

çok kararsız bir uygulama açtığınızda restart olma olasılığı çok yüksek. o yüzden istediğin zamn yapamazsın ama her ihtimale karşı nonce u ayarlı tutmak yararına olabilir
merhaba hocam :) simdi ipayi yeniden indirip cihazda nonce ayarlayimmi? birden itunesde filan elmadankaliesa fr ile geri donmek icin

@gokmenecer hocam hiçbirşey anlamadım :)) şimdi bu yayınlanan noncereboot1131 ipasını telefona yükleyip hazırda beklesin mi yoksa yüklemeyip uygulamanın güncellemesinimi bekleyeyim :))

@alsha aynen nonce u ayarla kalsın o şekilde ;)
@ramazandemiral 11.0 diye yazıyor ama ben olsam 11.0.x-11.1.2 arasında nocnesetter1112 yi kullanırım :D
tamam hocam nonceni ayarladim.ama 1 haftadan sonra ipa imzasi kapanacak. o zaman yenidenmi ipa indirip nonce ayrlamam lazim? yoksa birdefa ayarlasam ipayi silsem restart olunce felan yinede nonce ayarlanmis oluyormu cihazimda kaliyormu?

öncesinde kontrol edebilityorduk ama yenişsinde ayarlanıp ayarlanmadığını kontrol edemiyoruz :D
geliştiricisine bu soru soruldu.. eğer ayarla butonuna bastıysanız ayarlamıştır.. kontrol edilemiyor dedi :D

Merhaba arkadaşlar, bende 11.3 Beta 6 yüklü. Bu şekilde beklemeli miyim; yukarıdaki işlemleri gerçekleştirmeli miyim? shsh2 kaydı aldığımda 11.4 yazıyor dosya adında, kafam karıştı. Daha evvel bir arkadaşımız bekleyin demişti bu Beta6 sürümünde; jailbreak çıkarsa bu sürümde yapabilecek miyim? Doğrusu bu işlerde de yeni sayılırım. Ne yapacağımı bilemiyorum, yardımcı olur fikir verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, bende 11.3 Beta 6 yüklü. Bu şekilde beklemeli miyim; yukarıdaki işlemleri gerçekleştirmeli miyim? shsh2 kaydı aldığımda 11.4 yazıyor dosya adında, kafam karıştı. Daha evvel bir arkadaşımız bekleyin demişti bu Beta6 sürümünde; jailbreak çıkarsa bu sürümde yapabilecek miyim? Doğrusu bu işlerde de yeni sayılırım. Ne yapacağımı bilemiyorum, yardımcı olur fikir verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

11.3 Beta 6 da kal ve Jailbreak bekle. 11.3.1 için SHSH kayıtların Yoksa zaten mecburen bu beta sürümünde kalman gerekiyor

JailbreakTR

noncereboot1131 uygulamasını açmak istediğimde restart atıyo yardımcı olabilirmisiniz.

Hiç denemeyin olmuyor 20 sefer denedim gene. Olmadı telefonu bozarsın en son baktım telefonun ekranın da yeşil şeritler geçmeye başlayın ca vaz geçtim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bi çözümü yokmu peki :(

Geri