Future Restore ile 11.3.1 Restore (SHSH kaydı ile) [MacOS]

Terminal’e chmod 755 yazıp futurerestore_macos ‘i sürükleyip enterlayın. Sonra tekrar deneyin. Ama şu aralar latest komutları çalışmayabilir konuyu revize edeceğim bugün.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yine ayni

dc65b16d68afe69173cf29d35489bc9c.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba,

Sürekli apple logosunda dönüp duran bir iPad Air'im var. Ne yaptıysam bir türlü restore yapamadım. Her türlü programı denedim olmadı. Jailbreakli değildi.

iTunes üzerinden geri yükle yapmak istediğim, iPad yazılımı doğrulanıyor diyor ve takılı kalıyor. iPad de ilerleme çubuğunda takılı kalıyor.

Acaba bu komut satırı ile futurerestore ile restore yapıp düzeltebilir miyim?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler

Latest komutları şuan çalışmıyor gün içerisinde komutları yeniden yazacağım
latest komutları çalışmıyor ne demek tam olarak ? ben futurerestore mevzusunu windowstan yapıyorum 11.3.1 sürümüm. ben bu komutları tek tek elle yazdığım sürece ve son çıkan sürüm güncellenmediği sürece işlemleri yapabiliyorum.
acaba macte mi farklı bir durum var ?

latest komutları çalışmıyor ne demek tam olarak ? ben futurerestore mevzusunu windowstan yapıyorum 11.3.1 sürümüm. ben bu komutları tek tek elle yazdığım sürece ve son çıkan sürüm güncellenmediği sürece işlemleri yapabiliyorum.
acaba macte mi farklı bir durum var ?
Mac veya win fartketmez.. latest komutlarıyla işlem yapılmaya çalışılırsa hata verir..

11.4.1 ipsw içinden windows konusundaki gibi bb ve sep dosyalarını çıkarıp aşağıdaki gibi kendi dosyalarınızın adıyla güncelleyip o şekilde çalıştırmanız lazım

Kod:
futurerestore.exe -t iPhone7,2_n61ap_11.1.2.shsh2 -b Mav10-6.30.04.Release.bbfw -p BuildManifest.plist -s sep-firmware.n61.RELEASE.im4p -m BuildManifest.plist iPhone_4.7_11.1.2_15B202.ipsw -d

Merhaba,

Sürekli apple logosunda dönüp duran bir iPad Air'im var. Ne yaptıysam bir türlü restore yapamadım. Her türlü programı denedim olmadı. Jailbreakli değildi.

iTunes üzerinden geri yükle yapmak istediğim, iPad yazılımı doğrulanıyor diyor ve takılı kalıyor. iPad de ilerleme çubuğunda takılı kalıyor.

Acaba bu komut satırı ile futurerestore ile restore yapıp düzeltebilir miyim?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler
bence ipsw dosyasını tekrar indirin ve shift restore şeklinde yapabilirseniz o şekilde restore etmeyi deneyin eğer görürse cihazı,
görmezse dfu moda alıp deneyebilirsiniz reiboot programı ile
farklı usb portunu deneyebilirseniz deneyin, bunlardan birisi çözebilir sorunu
[automerge]1535723053[/automerge]
Mac veya win fartketmez.. latest komutlarıyla işlem yapılmaya çalışılırsa hata verir..

11.4.1 ipsw içinden windows konusundaki gibi bb ve sep dosyalarını çıkarıp aşağıdaki gibi kendi dosyalarınızın adıyla güncelleyip o şekilde çalıştırmanız lazım

Kod:
futurerestore.exe -t iPhone7,2_n61ap_11.1.2.shsh2 -b Mav10-6.30.04.Release.bbfw -p BuildManifest.plist -s sep-firmware.n61.RELEASE.im4p -m BuildManifest.plist iPhone_4.7_11.1.2_15B202.ipsw -d
yaptığım eski stil benim zaten

futurerestore -t shsh-b baseband -p build-s sep -m build ve son 11.3.1ipsw -d bu şekilde aylardır çalışıyor bundan mı bahsediyorsunuz ?

Cİhaz açılmıyor daha önce nonce yi kaydetmiştim. bu şekilde future restore yapabilir miyim?

Geri