Repo ismi yazmak istemiyorum buraya sorun çıkıyor sonra tavsiye edilmeyen repolarda var
Tavsiye edilmeyen Repoları sen şimdi burda millet'e tavsiyemi ediyorsun ?
Peki diyelim 10 kişiden 5 kişi Elmada kaldı o zaman Ne tavsiye edersin ??
Repo ismi yazmak istemiyorum buraya sorun çıkıyor sonra tavsiye edilmeyen repolarda var
O kendilerinin bileceği durum değilmi adı üstünde tavsiye edilmeyen ama buradaki insanların çoğu kullanmıyormu evet kullanıyor emeğe saygı ayrı bir durum parasını veripte alırız bağışta yaparız ama herkes kendinden sorumlu ben özellikle tavsiye etmedim ne hikmetse ücretsiz kullanılabilir tweaklar hep o repolarda asla savunmuyorum güven meselesi buTavsiye edilmeyen Repoları sen şimdi burda millet'e tavsiyemi ediyorsun ?
Peki diyelim 10 kişiden 5 kişi Elmada kaldı o zaman Ne tavsiye edersin ??
O kendilerinin bileceği durum değilmi adı üstünde tavsiye edilmeyen ama buradaki insanların çoğu kullanmıyormu evet kullanıyor emeğe saygı ayrı bir durum parasını veripte alırız bağışta yaparız ama herkes kendinden sorumlu ben özellikle tavsiye etmedim ne hikmetse ücretsiz kullanılabilir tweaklar hep o repolarda asla savunmuyorum güven meselesi bu
Hocam bu arkadaşın linkte verdiği repo güvenilir mi?1. Crackli Repo ve Tweak paylaşımı ister paralı olsun ister bedava bir Tweak olsun burda paylaşılması "kesinlikle" Yasak.,,
2. Herkes özel hayatında tabiki özgürdür ve istediğini yapar ama bu demek değildir bu Forumda crack barındıran bir Repoyu veya Tweaki paylaşabilir..
Tavsiye etmiyorsak vardır bir nedeni..,
Onun için forum kurallarını es geçmeyin derim...
Tweak- frame
Repo. -Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Fiyat- ücretsiz
Uyumluluk ios -12.2 +başka repolarda 13 sürümüne uyumlu olanıda var
Canlı duvar kağıdı kabul etmiyor ister çektiğiniz videoyu ister başka video formatlarını dosyalara kaydederek açıp aktif edebilirsiniz denedim şarjı sömürmüyor Dynamıc duvar kağıdı kadar anca.
Not : Youtube da çok güzel videolar var arka fon için
Bende çalıştı hocam bilemiyorumMaalesef video seç dediğimde üstteki foto gibi ekrana o video görüntüsü gelmiyor. Video secsemde program algılamıyor.
hocam ios 13.3'e tweakin 12.2 olan sürümünü kuramıyorum depends: İos firmware 12.1.9 hatası veriyor kurmuyor siz nasıl kurdunuz acabaLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.bu repodan frame (12.2) olanı indirip kur,katolog bölümünde indirip kullanabileğiniz bir sürü walpaper var ve daha kullanışlı (13.3 kullandım sorunsuz)
Ekli dosyayı görüntüle 16434Ekli dosyayı görüntüle 16435
Benim sorunsuz kurulum yaptı fakat çok şarj yiyor diye kaldırdım tavsiye etmemhocam ios 13.3'e tweakin 12.2 olan sürümünü kuramıyorum depends: İos firmware 12.1.9 hatası veriyor kurmuyor siz nasıl kurdunuz acaba
kurdum hocam sarj konusunda sıkıntı yaşamadım suana kadar gayet güzelBenim sorunsuz kurulum yaptı fakat çok şarj yiyor diye kaldırdım tavsiye etmem