Neler yeni

Followers+

furkaankarakuss

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Followers+ uygulamasını nasıl premium kullanabilirim? LocallApstore ile denedim olmadı bir önceki adı “Reports+” iken forumda bir arkadaşın verdiği link ile filzadan halletmiştim güncellendikten sonra işe yaramıyor yardımcı olabilir misiniz

Cihaz
İphone 6
Sürüm
12.4.4
13.5 da o tweak ve deb dosyası çalışmıyor artık, beklemek lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

E83D3CC8-0250-47BD-8DEE-DF0D7C229223.png

tweakını indir. Uygulamayı seç editor kısmından hooks a tıkla. Select executables kısmından en başta Followersa tıkla ispremium arat. Ss tekileri seç done de. Sonra hooks kısmında girip tek tek aktif edip yes de sonra install tweak bas işlem tamamdır.
79FFEC01-4EAE-4E5C-81AB-05C1BC14BD8F.png

Ekli dosyayı görüntüle 17481

tweakını indir. Uygulamayı seç editor kısmından hooks a tıkla. Select executables kısmından en başta Followersa tıkla ispremium arat. Ss tekileri seç done de. Sonra hooks kısmında girip tek tek aktif edip yes de sonra install tweak bas işlem tamamdır.
Ekli dosyayı görüntüle 17482

tesekkurler hocam

@coolstar
Ben ikisini de indirdim, followers seçilmiyor..
b53457cccd88f81262a66d657d124ed8.jpg

bae8f18fa306210a87725fe725d77e08.jpg

@coolstar
Ben ikisini de indirdim, followers seçilmiyor..
b53457cccd88f81262a66d657d124ed8.jpg

bae8f18fa306210a87725fe725d77e08.jpg

Tweaksten yapacan apps kısmından değil. Önce tweakı oluştur. sonra editor kısmından hookstan arat yukarıda yazdığım ispremiumu ss tekileri seç sonra done tıkla geri gel tek tek hepsine gir aktif edip yes le hepsini tamamdır en son install

Tweaksten yapacan apps kısmından değil. Önce tweakı oluştur. sonra editor kısmından hookstan arat yukarıda yazdığım ispremiumu ss tekileri seç sonra done tıkla geri gel tek tek hepsine gir aktif edip yes le hepsini tamamdır en son install

Vallahi oldu, teşekkürler kardeş. Bu sadece bu uygulamayı mı Premium yapıyor acaba?

Vallahi oldu, teşekkürler kardeş. Bu sadece bu uygulamayı mı Premium yapıyor acaba?

Başka uygulamalar içinde olabilir ama araştırmak lazım her uygulamada aynısı olmaz

hepsi değişir ispremium bile değildir baştan aşağı farklı olur diye düşünüyorum

hocam konuyu biraz hortlattim gibi fakat kusura bakmayin.. ornegin reports+’da ispremium ise diger uygulamalarda bunu bulmanin bir yolu var midir yoksa deneme yanilma yontemi ile mi gidilmeli?

Bir yöntem daha var.
Bigboss reposundan Flex 3 tweakini kurun.
Cloud kısmından Search'ı seçin, uygulama adını yazıp add diyin.
Patch'i açınca premium olacaktır.

@coolstar artık çalışmıyor, instadan rocketi atıyor, zaten appstoreden de geliştiricisi kaldırmış
1b85ab025ad9693ccee576f3b2bd359e.jpg

Geri