Neler yeni

Tweak Firefly

Tweak Adi : Firefly
Açiklama : Bildirim rozetleri yerine bildirim gelen ikonun etrafında parlama efekti oluşturur.
Repo :
Uyumluluk : iOS 11.0 - 12.1.2
Fiyat : 0.99$

Ekran Görüntüleri:

Ekli dosyayı görüntüle 11707Ekli dosyayı görüntüle 11708Ekli dosyayı görüntüle 11709Ekli dosyayı görüntüle 11710Ekli dosyayı görüntüle 11711

Ben satin aldim ama soyle bi hata veriyo anlamadim bilginiz varmı
f5b6d16c15b905c5a9c1ca91f840ffcc.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende satın alıp yükledim xs max da çalışmıyor sanırım 3 defa silip tekrar yükledim aynı preference bundle hatası veriyor

Sileo da sürüm düşürme gibi bir seçenek yok ustam

Suan stabil calismiyor ben kaldirdim sahsen telefon kendi kendine kapandi az once son yukledigim tweak oydu onuda kaldirdim gunceleme gelirse duzelir belki yinede siz bilirsiniz

Suan stabil calismiyor ben kaldirdim sahsen telefon kendi kendine kapandi az once son yukledigim tweak oydu onuda kaldirdim gunceleme gelirse duzelir belki yinede siz bilirsiniz

Güncel sürümünde sıkıntı var alt sürümü çalışıyor.

Tweakı açtığın zaman Get/modify basılı tut.
Çok teşekürler @srdgny ustam sayende öğrenmiş oldum böyle seçenek olduğunu
[automerge]1557882973[/automerge]
Sürüm düşürmek işe yaradı 1.0.3-1 düşürdüm çalışıyor tekrar teşekürler ustam

Son düzenleme:
Hayır firefly için oldu demiştim sürüm düşürünce ayarlarınıda gösteriyorda ama hiç bir değişmedi kardeş

Hayır firefly için oldu demiştim sürüm düşürünce ayarlarınıda gösteriyorda ama hiç bir değişmedi kardeş

Güncellenmesini bekleyin ya da geliştiriciye ulaşarak çalışmadığını söyleyin. Ben bir tweak için sorun yaşamıştım, mail attım. 3-5 gün içinde güncelledi.
[automerge]1558012529[/automerge]
GlowBadge güncelleme almamasına rağmen cayır cayır çalışıyor. 😁😁

11780

Son düzenleme:
Geri