Çözüldü Film rulosuna resim kaydetme.

3utools var itools ise yaramadiysa, telefondaki resimleri pcye atmak istersende icloud drive var.

3uTools telefonda uygulama oluşturuyor. Telefonu PC'ye bağlayıp, PC'de ki 3uTools uygulamasından yükleyebilirsin.

Beyler sorunu iTools işe çözdüm fakat şöyle bir sorun var.Albümler(film rulosu) sekmesine atılan resimler eski yeni karıştı bir birine
Fakat Fotoğraflar(anlar) sekmesinde resimler olduğu gibi duruyor örneyin whatsappla bir resim yollucam anlar sekmesi çıkmıyor :/ film rulosu albümler sekmesi çıkıyor.
Fotoğraflar(anlar)sekmesinde ki resimleri çoğalt diyerek film rulosuna atıyorum
mecbur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler sorunu iTools işe çözdüm fakat şöyle bir sorun var.Albümler(film rulosu) sekmesine atılan resimler eski yeni karıştı bir birine
Fakat Fotoğraflar(anlar) sekmesinde resimler olduğu gibi duruyor örneyin whatsappla bir resim yollucam anlar sekmesi çıkmıyor :/ film rulosu albümler sekmesi çıkıyor.
Fotoğraflar(anlar)sekmesinde ki resimleri çoğalt diyerek film rulosuna atıyorum
mecbur

3utools uzerinden 1 foto aktarıp o şekilde gorunuyor mu bakabilirsin Eğer ki sorun çıkmazsa o şekilde 3utools uzerinden aktarım sağlayabilirsiniz.

3utools uzerinden 1 foto aktarıp o şekilde gorunuyor mu bakabilirsin Eğer ki sorun çıkmazsa o şekilde 3utools uzerinden aktarım sağlayabilirsiniz.

ilk önce onu denedim yine aynı oldu :/
Niye böyle oldu anlamış deyilim sol tarafta ki fotoğrafları hiç kullanmazdım şansıma şimdi resimler o sekmede olduğu gibi duruyor,fakat film rulosu sekmesinde ki resimler karıştı,mecbur fotoları çoğalt diyerek film rulosuna taşıyacam sonra taşıdığım sekmede ki fotoları silip sorunu böyle çezeyim başka yol yok sanırım.

Geri