Film İndirme İzleme App?

Umutluyum

Aktif Üye
JailbreakTR
Moviebox...Mediabox Hd...Cotomovies Tarzı Bir Uygulama Arıyorum Ama Bulamıyorum Bulduklarımda Vip Üyelik İstiyor Crackli Yada Ücretsiz Çalışan Bir Uygulama Öneriniz Olabilirmi Bana Aceba??Bulabileceğim Bir Link Paylaşırsanız Mutlu Olurum...

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jailbreakli, jailbreaksiz cihazlarla beraber android desteği de olan Zinitevi'yi öneririm. Film, dizi, show programları gibi birçok eski ve yeni içerik barındırıyor. Jailbreakli cihazlarda reklamsız ve ücretsiz olarak sorunsuz bir şekilde izleyebiliyorsun. Arka planda yükleme yapıp cihaz hafızasında videolar bölümüne atıyor. Program içinden altyazı seçenekleri ile ister indirdikten sonra istersen de indirmeden direkt olarak izleyebilirsin. Hafızası yüksek olan cihazlarda indirip izlemeyi tavsiye ederim.

Jailbreakli, jailbreaksiz cihazlarla beraber android desteği de olan Zinitevi'yi öneririm. Film, dizi, show programları gibi birçok eski ve yeni içerik barındırıyor. Jailbreakli cihazlarda reklamsız ve ücretsiz olarak sorunsuz bir şekilde izleyebiliyorsun. Arka planda yükleme yapıp cihaz hafızasında videolar bölümüne atıyor. Program içinden altyazı seçenekleri ile ister indirdikten sonra istersen de indirmeden direkt olarak izleyebilirsin. Hafızası yüksek olan cihazlarda indirip izlemeyi tavsiye ederim.

Kardeşim tamam iyi hoş da bundan daha iyisi yokmu?? Sence..Birde Bu İndirmede görüntü kalitesi seçme seçeneği yok ben bulamadım yanı 1080 p indirmek istiyorum ama indirdiği filmler düşük çözünürlükte

Watch Now dedikten sonra yukarıdaki S harfini tıklayarak istediğin çözünürlüğü indirebilirsin. Direkt ana ekrandan indir dersen genelde 720p yükler. Şu an bundan daha iyi ve uğraştırmayan varsa ben de merakla takipteyim.

Watch Now dedikten sonra yukarıdaki S harfini tıklayarak istediğin çözünürlüğü indirebilirsin. Direkt ana ekrandan indir dersen genelde 720p yükler. Şu an bundan daha iyi ve uğraştırmayan varsa ben de merakla takipteyim.

Main repo sende çalışıyorsa onu yükle orda popcorntime eski versiyonu var 3.2.33 sürümlü o çalışıyor fakat ben yükleyemiyom o repoyu sana zahmet indirdikten sonra popcorntime ipasını benimlede paylaşırmısın?

PopcornTime'dan ümidini kesmeni öneririm. Jailbreakli 4 farklı cihazda (ios 10-14.6 arası) 3.1.3 - 3.2.33 - 3.2.35 sürümlerinin hepsini denedim ya patladı ya server hatası verdi. Yine de denemek istersen ipasını müsait olunca gönderirim.

Bu arada MacOS'de PopcornTime sorunsuz çalışıyor.

PopcornTime'dan ümidini kesmeni öneririm. Jailbreakli 4 farklı cihazda (ios 10-14.6 arası) 3.1.3 - 3.2.33 - 3.2.35 sürümlerinin hepsini denedim ya patladı ya server hatası verdi. Yine de denemek istersen ipasını müsait olunca gönderirim.

Bu arada MacOS'de PopcornTime sorunsuz çalışıyor.

Maşn reoodaki çalışıyodu 3.2.33

Gülümse Kaderine :-)

ZiniTevi bende çalışmadı hemen kapanıyor sorun ne olabilir bağlılık paketi var mi?

Geri