- Cihaz
- iPhone 14 Pro
Tweak Adı : Fart
Resmi Sitesi :
Versiyon : Beta 0.1
Uyumluluk : iOS 11 (bilinen)
Tweak Açıklaması : iOS animasyonlarınızı hızlandırın
Geliştiricinin Açıklaması : Şuanki buglar bazıları için rahatsız edici olabilir, fakat animasyonları hızlandırma konusunda sorun yaşamadığından ve yeterince ilerlediğinden tweak'imi yayınlamak istedim. Tweak'im stock animasyonların çoğunu kaldırıyor ve kaldıramadıklarını da hızlandırıyor. Bilmeniz gereken herşey paylaştığım sitemde, ve orayı da olabildiğince güncel tutacağım. Eğer yeni buglar bulursanız bana ulaşmaktan çekinmeyin. Tweak'imi stabil hale getirmek için elimden geleni yapacağım ama açıkçası daha yeni bir iOS geliştiricisiyim, yani eğer birileri çıkıp da yakın zamanda daha stabilini yayınlarsa şaşırmayacağım.
Özellikler :
Bu tweak genel olarak bütün iOS animasyonlarını kaldırır veya hızlandırır.
️ Bilinen buglar: Bildirim çubuğunun kilit ekranında gizlenmesi ve ayarlardaki yazıların karışması.
Herhangi bir sorundan sorumlu değilim. Şahsen test ettim ve kendi iPhone'umda çalışıyor.
Tweak'in çalışabilmesi için "Genel > Erişilebilirlik > Hareketi Azalt" ayarının AÇIK olmasına dikkat edin.
İndirme Link :
Beta2 : Fart Beta2
Çeviri kendime aittir.
Resmi Sitesi :
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Versiyon : Beta 0.1
Uyumluluk : iOS 11 (bilinen)
Tweak Açıklaması : iOS animasyonlarınızı hızlandırın
Geliştiricinin Açıklaması : Şuanki buglar bazıları için rahatsız edici olabilir, fakat animasyonları hızlandırma konusunda sorun yaşamadığından ve yeterince ilerlediğinden tweak'imi yayınlamak istedim. Tweak'im stock animasyonların çoğunu kaldırıyor ve kaldıramadıklarını da hızlandırıyor. Bilmeniz gereken herşey paylaştığım sitemde, ve orayı da olabildiğince güncel tutacağım. Eğer yeni buglar bulursanız bana ulaşmaktan çekinmeyin. Tweak'imi stabil hale getirmek için elimden geleni yapacağım ama açıkçası daha yeni bir iOS geliştiricisiyim, yani eğer birileri çıkıp da yakın zamanda daha stabilini yayınlarsa şaşırmayacağım.
Özellikler :

İndirme Link :
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Beta2 : Fart Beta2
Çeviri kendime aittir.
Moderatör tarafından düzenlendi: