Neler yeni

Çözüldü Farklı sürüm içerisinde ki Nonce

duckwinduck

Aktif Üye
JailbreakTR
12.1.2 uncover Jailbreak kullanıyorum
Telefonum dün swap olarak geldi eski sürümde ve tüm shsh kayıtlarım gitti
Şuan için sadece 12.1.4 ve 12.2 için shsh kaydım var
12.1.4 kaydımın içersinde ki nonce değerimi uncover araçının içine girebilir miyim herhangi bir jailbreak çökmesi veya hatasına karşın FutureRestore için

Dostum şimdi ben anlamadım 12.1.2 jb li olarak kullandığın telefon gitti swap değişimle 12.1.4 olan bir telefon mu verdiler sana nasıl yani

Hayır,
12.1.4 sürüm telefonum garantiye gitti 1 hafta önce ve şans mıdır bilmem 12.1.2 geldi ve jailbreak yaptım fakat herhangi bir sorunla karşılaşmamak adına nonce girmek istiyorum uncover aracının içine ve 12.1.4 ve 12.2 için shsh kaydım var bu kayıtların içinde ki nonce değerini uncover aracına girebilir miyim?

hayır hacım diğer telefon için aldığın shsh değerlerini bu telefonunda kullanamazsın şu an sadece 12.1.4 ve 12.2 sürümlerinin yeni gelen telefon için shsh kayıtlarını alabilirsin ve aldığın 12.1.4 shsh kaydının noncesini şimdiden girip bekletebilirsin ama jb sürümünü kaybetmemeye çalış senin için future restorenin bir yolu yok

hayır hacım diğer telefon için aldığın shsh değerlerini bu telefonunda kullanamazsın şu an sadece 12.1.4 ve 12.2 sürümlerinin yeni gelen telefon için shsh kayıtlarını alabilirsin ve aldığın 12.1.4 shsh kaydının noncesini şimdiden girip bekletebilirsin ama jb sürümünü kaybetmemeye çalış senin için future restorenin bir yolu yok

12.. sürümlerinin nonce ayarları aynı mı? Veya diğer alınan 2 sürümün nonce ayarını girmişsek nasıl yaparız?

Hayır,
12.1.4 sürüm telefonum garantiye gitti 1 hafta önce ve şans mıdır bilmem 12.1.2 geldi ve jailbreak yaptım fakat herhangi bir sorunla karşılaşmamak adına nonce girmek istiyorum uncover aracının içine ve 12.1.4 ve 12.2 için shsh kaydım var bu kayıtların içinde ki nonce değerini uncover aracına girebilir miyim?
Onların nonce değerlerini girmenin bir manası yok ki, zaten o sürümlerin imzası açık.

Onların nonce değerlerini girmenin bir manası yok ki, zaten o sürümlerin imzası açık.

12 nin ilerleyen sürümlerinde bu imzalar kapatıldığında 12.1.4 e jailbreak çıkma ihmaline karşın hazırda bulunsun. JB dünyası sonuçta ne zaman neyin çıkacağını kestiremeyiz.

12.. sürümlerinin nonce ayarları aynı mı? Veya diğer alınan 2 sürümün nonce ayarını girmişsek nasıl yaparız?

Hiçbir nonce değeri aynı değildir her telefonun her sürüm için kendine has bir değeri vardır ve sadece birbirleri ile beraber kullanılabilirler. Eğer nonce değerleri aynı olsaydı kimsenin tekrardan ayarlamasına gerek kalmazdı.

Hiçbir nonce değeri aynı değildir her telefonun her sürüm için kendine has bir değeri vardır ve sadece birbirleri ile beraber kullanılabilirler. Eğer nonce değerleri aynı olsaydı kimsenin tekrardan ayarlamasına gerek kalmazdı.
Ek olarak; iOS 12.x sürümlerin birinde SHSH kaydını aldınız, SHSH dosyasında Nonce değerine baktığınızda 0x1111111111111111 (16 tane 1) olabilir.
Başka bir cihazda da aynı değer olabilir, 12.x sürümlerine özgü bir durum, çoğu kişinin Nonce değeri 0x1111111111111111 şeklinde aynı sayılar gözükebilir. Bu Nonce hatalı değildir.
Herkeste aynı şekil olmamakla birlikte, 12.x dahil diğer sürümlerde de @Se7Touch dediği gibi herkesin Nonce değeri farklıdır.

konusu açılmışke 11.4.1 elactra ile jailbreak kullanıyorum
shsh kaydım 12.1.2 için var 11.4.1 electra nonce ayarına 12.1.2 shsh kaydımın noncesini ayarlarsam olurmu
yani şimdi 11.4.1 jailbreakde elmada kalırsam 12.1.2 ye geçebilmem için?

konusu açılmışke 11.4.1 elactra ile jailbreak kullanıyorum
shsh kaydım 12.1.2 için var 11.4.1 electra nonce ayarına 12.1.2 shsh kaydımın noncesini ayarlarsam olurmu
yani şimdi 11.4.1 jailbreakde elmada kalırsam 12.1.2 ye geçebilmem için?
Evet, şu anlık bildiğimiz kadarıyla 12.1.4 sürümü imzası kapana kadar bir sıkıntı olursa FutureRestore deneyebilirsin.

Geri