Facebook & İnstegram

Rcpgrcn

Aktif Üye
JailbreakTR
Selamun Aleyküm arkadaşlar herkese iyi forumlar. Bugün sabahtan beri Facebook ve İnstegram açılmıyor telefonumda. Otomatik olarak kapatıyor. JB yi kapattığım zaman sorunsuz olarak açılıyor. Onun dışında az önce farkettim telefonun dili Türkçe olmasına rağmen Ekler klasörü Extras olarak Tuş kilidi açmak için yana kaydırın yazısı Press Home To unclok olarak Şarz oluyor yazısı Charged olarak değişmiş. Yaklaşık 3-4 aydır her hangi bir tweak kurmadım. Telefonum 6s 12.1.1 Unc0ver ile jb li

Dil değişikliği jb devre dışı olduğu zaman da oluyor mu?

Devre dışı bıraktığım zaman dil değişikliği olmuyor.
iCleaner ile kullandığınız tweakleri devre dışı bırakın. Ardından tek tek açarak sorunu saptamaya çalışın.

iCleaner ile kullandığınız tweakleri devre dışı bırakın. Ardından tek tek açarak sorunu saptamaya çalışın.

iCleaner kurmak için tekrar jb yaptım. Dil sorunu halloldu. Ancak Facebook ve İnstegram sorunu devam ediyor.
[automerge]1562662721[/automerge]
Liberty Lite ( Beta ) isimli tweak kapandığı zaman Facebook ve İnstegram çalışıyor. Liberty devreye girdiği zaman çalışmıyorlar.

Son düzenleme:
iCleaner kurmak için tekrar jb yaptım. Dil sorunu halloldu. Ancak Facebook ve İnstegram sorunu devam ediyor.
[automerge]1562662721[/automerge]
Liberty Lite ( Beta ) isimli tweak kapandığı zaman Facebook ve İnstegram çalışıyor. Liberty devreye girdiği zaman çalışmıyorlar.
Onları etkileyen bir tweak var anlaşılan. Uygulamaların güncellenmesiyle tweakler uyumlu olmadığı zaman bu sorunla karşılaşmanız olası.

Onları etkileyen bir tweak var anlaşılan. Uygulamaların güncellenmesiyle tweakler uyumlu olmadığı zaman bu sorunla karşılaşmanız olası.

O zaman Liberty kurup sadece lazım olduğu zaman aktif edeceğim. Diğer zamanlarda kapalı kalacak. Kendimce böyle bir çözüm ürettim :)

O zaman Liberty kurup sadece lazım olduğu zaman aktif edeceğim. Diğer zamanlarda kapalı kalacak. Kendimce böyle bir çözüm ürettim :)
Kökten çözmek en iyisi ama vakit alıcı tabi.

Geri