E existing Kayıtlı Üye JailbreakTR 13 May 2019 #1 Arkadaşlar okulun f@tih internet ağına bağlanmak için bildiğiniz vpn tweak varmı appstore da denemediğim kalmadı hiçbiri çalışmıyor Cihaz iphone 6 Sürüm 12.1.2
Arkadaşlar okulun f@tih internet ağına bağlanmak için bildiğiniz vpn tweak varmı appstore da denemediğim kalmadı hiçbiri çalışmıyor
crimeboss Aktif Üye JailbreakTR 13 May 2019 #2 internetten çok araştırdım ama bulamadım bana da lazım. :((
BirGaripAdam Aktif Üye JailbreakTR 13 May 2019 #3 Beyler Fatih aşmak o kadar kolay mı zamanında Çanakkale'yi aşamamışlar kimlerin torunuyuz biz Şaka bir yana da betternet vardı onu bi deneyin plus tweakı da vardı çeşitli repolarda.
Beyler Fatih aşmak o kadar kolay mı zamanında Çanakkale'yi aşamamışlar kimlerin torunuyuz biz Şaka bir yana da betternet vardı onu bi deneyin plus tweakı da vardı çeşitli repolarda.
ANILxTR Aktif Üye JailbreakTR 13 May 2019 #4 betternet fixlendi artık girilmiyor ona pc de bulmuştum bende akıllı tahtada çalışıyordu mobilde denemedim ama şimdi çalışmıyor.
betternet fixlendi artık girilmiyor ona pc de bulmuştum bende akıllı tahtada çalışıyordu mobilde denemedim ama şimdi çalışmıyor.
Keremers Yetkili Moderatör 13 May 2019 #6 deepdarkx: Psiphon u denediniz mi Genişletmek için tıkla ... Psiphon çalışıyor biraz beklemek gerekiyor hemen bağlanmıyor.
deepdarkx: Psiphon u denediniz mi Genişletmek için tıkla ... Psiphon çalışıyor biraz beklemek gerekiyor hemen bağlanmıyor.
Keremers Yetkili Moderatör 13 May 2019 #8 ANILxTR: Psiphon ayar gereklimi ? Genişletmek için tıkla ... Telefondan hiç denemedim bilgisayarda ayar yapmadan bağlanıyor.
ANILxTR: Psiphon ayar gereklimi ? Genişletmek için tıkla ... Telefondan hiç denemedim bilgisayarda ayar yapmadan bağlanıyor.