Tweak EZTweaklist

4956529a7d7d86d6c23d71f6620f3c91.jpg

Sürüm 11.3.1’i desteklemiyor sanırım
Siz 11.x yapmışsınız az kalsın yüklüyordum kontrol ettim resimde görüldüğü gibi.

Çalışmazsa silersin çok dert etme

Yükledim kardeş bende köşe farklı çıktı sanki
Birde benim Callbarx de karşıdaki tel meşgulse özellikle, telefonu kısa bir süre donduruyor, vesta-annotate ve textyle ile yaşadım bunları, @efsane6 abiye de danışıp sildim düzelmişti, şimdi bu tweaklede aynı şey oldu, sildim vallahi. @Se7Touch
4cf6fb6eed2376d3f0c8ffafa0073b8a.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Yükledim kardeş bende köşe farklı çıktı sanki
Birde benim Callbarx de karşıdaki tel meşgulse özellikle, telefonu kısa bir süre donduruyor, vesta-annotate ve textyle ile yaşadım bunları, @efsane6 abiye de danışıp sildim düzelmişti, şimdi bu tweaklede aynı şey oldu, sildim vallahi. @Se7Touch
4cf6fb6eed2376d3f0c8ffafa0073b8a.jpg

Sorun yok ya bi tweaki yüklediğinde sorun yaşadığını düşünüyorsan direk sil zamanında 12 ye geçseydin keşke JB ile on numara çalışıyor bu sürüm

Sorun yok ya bi tweaki yüklediğinde sorun yaşadığını düşünüyorsan direk sil zamanında 12 ye geçseydin keşke JB ile on numara çalışıyor bu sürüm

11.4.1 de bekliyordum, jb çıkınca ona geçtim yapacak bişey yok.

11.4.1 de bekliyordum, jb çıkınca ona geçtim yapacak bişey yok.

Sağlık olsun 11.4.1 unc0verde çok stabil dikkat ettiğin sürece sorun yaşayacağını sanmıyorum

Sağlık olsun 11.4.1 unc0verde çok stabil dikkat ettiğin sürece sorun yaşayacağını sanmıyorum

O yüzden yoğurdu üfleyerek yiyorum

Geri