Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Extender dan bir ipa dosyası yüklemeye çalışıtğımda başlıktaki gibi bir hata alıyorum. Hata açıklamasında da "The maximum number of apps for free development profiles has been reached" şeklinde bir yazı yazıyor. Bu kısıtlamayı nasıl aşabilirim.
Extender dan bir ipa dosyası yüklemeye çalışıtğımda başlıktaki gibi bir hata alıyorum. Hata açıklamasında da "The maximum number of apps for free development profiles has been reached" şeklinde bir yazı yazıyor. Bu kısıtlamayı nasıl aşabilirim.
@Blackcodetech en son exterder ı yüklemeden önce temizlemiştim. Şimdi tekrar baktım da sadece extender için kullandığım parola var. Onu da mı silmem lazım. Onu otomatik imza için kullanıyorum.
Eklediğin her imza 1 hafta gider sonra uygulamaya girebilirsin istersen appldan developer hesabı satın alabilirsin 1 yıllık 620 tl bunun en güzel yani sınırsız imza atabiliyodun veya 200 tane yani 200 imzaladığın uygulama 1 yıl boyunca imza istemez ^^
[automerge]1537877619[/automerge]
Diğer seçenek burada 50 tlye alıp 1 yıl boyunca imza atmayla ugrasmazsın 50 tlye 1 uygulama imzalıyorlar gerçekten çok güzel bence fiyat yükselmeden almanı tavsiye ederim ios 11.4.1 jb çıkarsa ilk işim developer almak
@TheVeiL benim imzalayacağım 3 en fazla 4 oyun ve program var. Bu fiyata değmez ayrıca parasıyla temin etmek daha ucuza geliyor. Öyle bir meblağ ödeyeceksem zaten benim için bir anlamı kalmıyor. Ama yine de tavsiye için teşekkür ederim. Ben @Grknbrk in yoluyla yapıcam sanırım.