esrarengizz Kayıtlı Üye JailbreakTR 15 Mar 2020 #1 Merhabalar efendim telefonuma ipa kurmak için ext3nderi kurdum ama kaldırdığımda ana ekrandan gitmiyor ne yapmalıyım şimdiden saygılar teşekkürler
Merhabalar efendim telefonuma ipa kurmak için ext3nderi kurdum ama kaldırdığımda ana ekrandan gitmiyor ne yapmalıyım şimdiden saygılar teşekkürler
Tek1 Aktif Üye JailbreakTR 15 Mar 2020 #2 PowerSelector veya power modüle kurulu ise UICache yapmayı dene.
esrarengizz Kayıtlı Üye JailbreakTR 15 Mar 2020 #3 Tek1: PowerSelector veya power modüle kurulu ise UICache yapmayı dene. Genişletmek için tıkla ... nasıl yapabilirim
Tek1: PowerSelector veya power modüle kurulu ise UICache yapmayı dene. Genişletmek için tıkla ... nasıl yapabilirim
Tek1 Aktif Üye JailbreakTR 15 Mar 2020 #4 Yazdığım tweaklerden biri yüklü ise UIcache ye basacaksın ekran donmuş gibi olacak bir süre bekle sonra tekrar bak.
Yazdığım tweaklerden biri yüklü ise UIcache ye basacaksın ekran donmuş gibi olacak bir süre bekle sonra tekrar bak.
D defjeam Aktif Üye JailbreakTR 15 Mar 2020 #7 teldeki kalıntıları temizliyor androidteki ccleanar tarzı birşey