Evi karıştırırken bulduğum iPhone 4 telefonum başıma bela oldu

bunelang

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Öncelikle herkese merhabalar. Başlığı o şekilde yazmamı hemen açıklamak istiyorum. Çünkü durum biraz karışık. Yaklaşık 6-7 sene önce kuzenime geçici olarak kullanması üzerine iphone 4 telefonumu vermiştim. O da telefonu kız arkadaşına vermiş ve kendi hesabını icloud'a girmiş. Telefonu geri aldığımda ise hiç kontrol etmeden çekmecenin birine attım ve yıllarca orada durdu. Ta ki düne kadar. Dün telefonu buldum ve açıp bakayım dedim. Tabi açtiğim gibi o kızın hesap şifresini istedi. Hemen kuzene yazdım. O da ayrıldığı kıza yazdı :) Tabi şifreyi hatırlamıyor. Neyse müşteri hizmetlerini aradı. Hesap yıllardır kullanılmadığı için kapandığını ve iphone 4 telefonlara da artık destek vermediklerini söylemişler.
Bunun üzerine dedim ki jailbreak yapayım. Önce 3utools ile denedim bir türlü olmadı. Pangu programını telefona kurup açtıktan sonra tel kapanıyor ve pc uygulaması hata verip başa atıyor. Sonra PC için pangu programını buldum. Onu da açınca telefonu bir türlü görmüyor. Başıma bela olmasının sebebi de bu oldu. Çözemediğim bir sorun beni acayip sinir eder. Bu da çözülemediği için kafayı yemek üzereyim. :) Acaba bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri çıkar mı merak ediyorum :) Bu arada sıkılmadan okuduysanız da çok teşekkür ederim.
 
Cihaz
iPhone 4
Sürüm
7.1.2
merhabalar eğer faturası varsa apple centerlara gidip bence şansınızı deneyin. eger olmazsa bana pm atarsanız yardımcı olmaya çalışırım. ya da wp tg yazın. 0535 463 01 78
 
Anladığıma göre şifreyi bilmiyor ve telefonu açmaya çalışıyosunuz cihaza jailbreak yapıp bypass yapabilirsiniz bypass için youtubeda bir çok video bulunmaktadır. Geçmiş olsun hocam
 
Geri
Üst